27277
Inductie Beschermer: style je keuken & bescherm je kookplaat

Dé innovatie op keukengebied is de Inductie Beschermer. Als je kookt op een (inductie)kookplaat kom je er al snel achter dat deze zeer kras- en vuilgevoelig is. Dit behoort tot het verleden met de komst van de Inductie Beschermer ontwikkeld door ontwerpster Dietrix. Dit oprolbare en stevige materiaal ‘styled’ ook nog eens je (woon)keuken, omdat je elke print of eigen foto erop kunt laten drukken!

De Inductie Beschermer is soepel, vuil- en waterafstotend en zeer handig in gebruik. Zodra je gaat koken rol je de Inductie Beschermer op en leg je deze aan de kant. Als je klaar bent leg je de Inductie Beschermer terug op de inductie kookplaat, waar hij vanzelf weer recht trekt.

Inductiebeschermer-opgerold2.jpg

Meer werkruimte

Een ander mooi voordeel van de Inductie Beschermer is dat deze meer ruimte creëert op je aanrechtblad. Hierdoor heb je meer ruimte voor bijvoorbeeld het smeren van de dagelijkse boterham of glazen en hapjes tijdens een feestje.

Inductiebeschermer-thuis-feestje.jpg

Style je (woon)keuken

De meesten van ons hebben een open keuken en daardoor is deze ruimte een onderdeel van de woonkamer. Doordat je de Inductie Beschermer in alle prints en foto’s kunt laten bedrukken past het precies bij je interieur! Denk aan je mooiste trouwfoto, de kinderen of een vakantiefoto. Je kan in de shop kiezen uit vele soorten afbeeldingen, waaronder een sterrenhemel, dierenprints, beton-of marmerlook, kruidenlepels, de zee, bloemen en diverse kleuren.

Prints-Inductie-Beschermer.jpg

Geschikt voor elke kookplaat

De Inductie Beschermer is te bestellen in verschillende afmetingen en wordt geleverd met een paar mm extra aan alle kanten. Op deze manier ligt de Inductie Beschermer altijd goed op de kookplaat en biedt het een optimale bescherming. Hij past ook op kookplaten waarbij de afzuiging in de kookplaat geïntegreerd is.

A.M. de Jager over de Inductie Beschermer: "Toen we hoorden dat er een oplossing was tegen krassen op onze kookplaat, hebben we direct de webshop bezocht en een Inductie Beschermer besteld! We zijn erg blij met deze Inductie Beschermer en dat je een eigen print erop kunt zetten maakt het idee compleet. We hebben onze interieur smaak en de kleur rood op deze manier mooi doorgevoerd in onze woonkeuken."

Klant-de-Jager-Inductie-Beschermer.jpg

Zoek nu je eigen Inductie Beschermer uit in onze shop! Dé Inductie Beschermer - voor een kras-en vuilvrije kookplaat


Lees ook

De trend in de keuken van nu: de inductiebeschermer 
Loods 5, de hotspot voor alle interieurtrends

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners