2410
Fornuis Cornufue
Gepubliceerd: 03-09-2012 Laatste update: 21-11-2017

Pure lijnen en een profiel waaraan evenveel zorg is besteed als aan haute-couture: Corne, de jongste telg uit het beroemde huis La Cornue, is één grote uitnodiging tot kookplezier. La Cornue noemt de CornuFé: "Het perfecte huwelijk tussen traditie en technologische vernieuwing." en wil met dit fornuis haar niet te evenaren knowhow toegankelijk maken voor iedereen. Met zijn aantrekkelijke prijs en grote kwaliteiten, maakt CornuFé zich op om uw keuken radicaal te veranderen!

Zwart, ivoorwit, "Parijs" blauw, roestvrij staal en "Cabaret" rood: CornuFé past zich moeiteloos aan, aan uw smaak en uw interieur. Zijn afwerkingen in roestvrij staal met gepolijste messing, koper of nikkel geven hem een onweerstaanbaar moderne uitstraling. De deuren gaan naar de zijkant open, waardoor alle handelingen eenvoudiger worden. De handvatten van de oven hebben de vorm van een slakkenhuis, voor een fijne grip. CornuFé is natuurlijk uitgerust met de nieuwste kook- en designsnufjes. Het aantal schroeven - waarvan de vorm geïnspireerd is op de motorwereld - is beperkt tot een minimum, om het onderhoud te vergemakkelijken. Zijn centrale brander, met een vermogen van 5,5 kW, zijn twee zelfstandige ovens, zijn steunstang en zijn gietijzeren pannendragers waarborgen u wonderbaarlijke kookresultaten.

CornuFé is meer dan alleen een kookfornuis: het is een kunstwerk op zich. Echt liefde op het eerste gezicht! CornuFé brengt meteen warmte in huis. Laat u verleiden door zijn charmes

Ideale afmetingen
CornuFé is 110 cm of 90 cm lang en 65 cm diep: unieke afmetingen die succes garanderen op elk vlak! Met zijn twee ovens van elk 36 cm diep kunt u al uw culinaire dromen waarmaken.

Hij doet u gegarandeerd smelten
U zult versteld staan van de vijf krachtige professionele branders. En ook de grillplaat met zijn anti-aanbaklaag en zijn generfde rooster is een voltreffer. Daarnaast is er de sudderplaat : een absolute must om lekkere stoofpotjes te bereiden. Beide platen zijn als optie te verkrijgen. Bewonder zijn twee elektrische ovens: één multifunctionele oven en één heteluchtoven. Dit zijn twee ovens volgens een klassiek ontwerp die u direct en los van elkaar kunt gebruiken, al naar gelang het u het beste uitkomt, zonder uw bakgewoonten te veranderen. In het onderste gedeelte zit bovendien een ruime lade om uw kookgerei in op te bergen.

Een gastvrij fornuis
Bakken, braden, koken, smoren, fruiten, grillen, stoven : met zijn afmetingen en technische mogelijkheden bedient CornuFé u op uw wenken. Op gevaar af dat uw vrienden zich voortaan elke dag uitnodigen om bij u te tafelen.

La Cornue: Ontwerper van culinaire kunst sinds 1908

Een vorm van levenskunst
La Cornue is een familiebedrijf dat in 1908 werd opgericht door Albert Dupuy en dat unieke fornuizen vervaardigt voor particulieren. La Cornue biedt het perfecte huwelijk tussen culinaire traditie en technologische vernieuwing. De fornuizen van La Cornue genieten wereldwijde faam door hun prestaties en hun elegante, oorspronkelijke en originele lijnen.

Haal La Cornue in uw keuken
Om zijn liefde voor de keuken en voor mooie voorwerpen nog duidelijker te maken, ontwierp La Cornue een gamma producten, meubelen en accessoires rond culinaire kunst. U kunt daarbij kiezen uit meer dan 300 referenties die stuk voor stuk de knowhow van een prestigieus huis uitstralen: van een groentemes in palissanderhout met messing en staal tot een bordenkast in massief eikenhout.

Fornuis dat bestaat uit een 5-pits gas- of inductie kookgedeelte en twee elektrische ovens: één multifunctionele oven en één heteluchtoven (van elk 2,5 kW).

Verkrijgbaar in volledig roestvrij staal en 5 kleuren email: zwart, ivoorwit, "Parijs" blauw, inox en "Cabaret" rood

Verkrijgbaar in 3 afwerkingen : gepolijste messing, koper of nikkel gecombineerd met roestvrij staal.

Meer informatie vindt u op de websites:

www.cornufe.com

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide