2179
Flexibel koken
Gepubliceerd: 09-06-2016 Laatste update: 20-04-2017

Het perfecte menu vereist een perfecte planning en coördinatie. De rundfilet moet à point gebakken worden terwijl de broccoli gestoomd wordt en de portosaus suddert. Aangezien elk onderdeel zijn eigen vereisten heeft, kan het een moeilijke evenwichtsoefening zijn om alles op het juiste moment klaar te hebben. Culinaire multitasking is niet langer een probleem met de MaxiSense Combi van AEG. Aangezien de inductiekookplaat zo intuïtief is in gebruik, kan je de potten en pannen op de kookplaat plaatsen waar je maar wilt – alles past gemakkelijk en perfect. Of je nu braadt, kookt of gewoon iets warm houdt: dankzij 20 kleine inductiespoelen kan je tot drie potten en pannen tegelijkertijd gebruiken op het grote FreeZone-inductiekookvlak (300 x 470 mm) en de temperatuur en het programma voor elke pan afzonderlijk instellen. Er is plaats voor alles: braadpannen, vierkante grillpannen of wokpannen. Dit zonder ooit in te boeten aan vermogen. En dankzij de unieke splitfunctie kunnen 2 verschillende kooktemperaturen ingesteld worden voor dezelfde pan. Dat is ideaal om bijvoorbeeld een steak te bakken in het voorste deel van een grillpan en groentjes lichtjes te roosteren in het achterste deel. Op de twee afzonderlijke MaxiSense®Plus-kookzones kan je dan bijvoorbeeld snel water koken voor pasta.

Alles in één oogopslag
Het nieuwe kleurendisplay met aanraakfunctie is het controlecentrum. Door voor een intuïtieve interactie te zorgen biedt dit display een constant en gedetailleerd overzicht van de positie en het temperatuurniveau van elke pan, zodat je het kookproces volledig onder controle hebt. Dankzij de nieuwe Quick Power-instelling kunt u op het kookvlak gewoon naar links of naar rechts vegen om de temperatuur aan te passen. Dankzij de unieke splitfunctie kunnen 2 verschillende temperaturen ingesteld worden voor dezelfde pan. Dat is ideaal voor grill- of braadpannen. Een opteltimer toont hoelang een bereiding al aan het koken is, en er kunnen individuele timers ingesteld worden rechtstreeks op het kookvlak. Het grote FreeZone-kookvlak kan getransformeerd worden met de geavanceerde ProCook-functie, zodat precieze en nauwkeurige temperatuuraanpassing mogelijk is door de pan gewoon te verplaatsen op het kookvlak. Op het tekstdisplay kunt u gemakkelijk door menu's bladeren om bijkomende functies, kookplaatinstellingen en menu's te raadplegen. De nieuwe MaxiSense Combi-kookplaten met FreeZone-kookvlak zijn verkrijgbaar in twee verschillende modellen - HKH81700XB / HKH81700FB - met verschillende kaders.

Individuele kookplaatlay-out met Bridge-functie
Inductiekookplaten uit het AEG MaxiSense-assortiment met Bridge-functie bieden meer flexibiliteit en plaats voor grotere pannen. Dit betekent dat u ook gemakkelijk kunt koken met verschillende potten of pannen tegelijkertijd. Of u nu twee standaard kookzones of één grotere kookzone nodig hebt, met de intelligente Bridge-functie kunnen zelfs amateur-koks de 'Lord of the Rings' worden. Als de functie ingeschakeld wordt, worden twee kookzones samengevoegd tot één.

Koken in stijl
De PureHob-inductiekookplaten van het AEG MaxiSense-assortiment voegen een vleugje elegantie toe aan uw keuken met hun unieke, strakke, zwarte design. Naast een kleine Aan-/Uit-knop bevat de kookplaat geen enkele andere markering. De bedieningselementen en de kookzones zijn enkel zichtbaar - in gloeiend rood - als ze ingeschakeld zijn. Als de kookplaat niet in werking is, ziet het glanzende glazen oppervlak er volledig zwart uit. Je kan de gewenste instellingen nauwkeurig activeren met je vinger dankzij het DirekTouch-systeem.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide