2005
Falcon fornuizen
Gepubliceerd: 16-06-2015 Laatste update: 20-04-2017

10 Redenen om een Falcon te kiezen
Met een Falcon in het hart van uw keuken, is uw keuken altijd het hart van uw huis. Daarom vindt u een Falcon fornuis in meer huizen dan welk ander fornuismerk ook. Waarom zou u een Falcon kopen?

ERFGOED
Falcon is 's werelds oudste fornuisproducent en de fabrikant van 's werelds eerste vrijstaande fornuis, de Kitchener. 180 Jaar later produceren wij nog altijd fornuizen op dezelfde plek. Wij zijn trots op onze lang en rijk verleden.

STAMBOOM
Falcon maakt deel uit van de AGA Rangemaster Group, een internationale groep, die bekende en kwaliteits keukenapparatuur produceert end distribueert.

VERVAARDIGD IN HET VERENIGD KONINKRIJK
Onze fornuzien worden nog altijd geproduceerd in onze fabriek in Royal Leamington Spa in Groot Britannië, waar, in 1830, 's werelds eerste fornuis, de Kitchener, het licht zag.

BEKRONING
Falcon is Europa's number 1 in vrijstaande fornuizen, hoog gewaardeerd door consumenten alsmede internationale comités zoals de Plus X Award die producten prijst voor innovatie, kwaliteit en functionaliteit.

AANVULLENDE PRODUCTEN
We staan vooral bekend om onze vrijstaande fornuizen maar we leveren ook een reeks bijpassende afzuigkappen en achterwanden.

KWALITEIT
Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Tijdens het productieproces ondergaan al onze producten een aantal kwaliteitstesten; met name wat functionaliteit en veiligheid betreft.

DUURZAAMHEID
Onze producten worden geproduceerd om de tand des tijds te weerstaan. Om de duurzaamheid te waarborgen, gebruiken wij alleen materialen van de hoogste kwaliteit.

NUMMER 1
Wij zijn trots op onze geschiedenis maar we zijn ons terdege bewust dat Falcon niet het nummer 1 merk voor vrijstaande fornuizen zou zijn als wij niet de juist mix van kwaliteit, prestatie, variatie, functies and vormgeving zouden bieden. Dit is waarvoor Falcon zo gewaardeerd wordt en dit is waarom je een Falcon fornuis kunt vinden in meer keukens dan welk ander merk ook.

STIJL EN KEUZE
Falcon biedt een grotere verscheidenheid aan producten dan welke andere fabrikant ook. U heeft de keuze uit een ruime producten collectie in verschillende breedtes en een groot aantal kleuren. Dit stelt u in staat om uw fornuis exact af te stemmen op uw behoeften wat betreft kookwijze, kwaliteit, stijl en kleur.

TEST PROGRAMME
Onze full-time huishoudkundige zorgt ervoor dat onze producten voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en speelt tevens een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze producten

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide