1255
Electrolux

De keukens van vandaag zijn gestroomlijnd vormgegeven. Consumenten zoeken dan ook naar apparatuur die perfect aansluit op het strakke design. Juist bij gaskookplaten wil de liefhebber ruimte, verschillende gasbranders waaronder een wokbrander, bedienings- én schoonmaakgemak. De nieuwe gaskookplaat van Electrolux heeft dit allemaal en is toch ultramodern en van ultravlak slechts 7 mm dun roestvrij staal.

Voor elk soort gerecht is er een gasbrander
Deze Electrolux gaskookplaat nodigt uit om nieuwe recepten uit te proberen. Hij heeft 5 gasbranders, waaronder 1 brander om mee te wokken en 1 die ideaal is voor slow cooking. Dus volop flexibiliteit om meerdere gerechten te bereiden op de brander die het best past bij het soort gerecht. De gietijzeren pandragers zijn robuust en net zoals de gasbranders makkelijk schoon te maken.

* 1 wokbrander links 3,8 kW / 3 normaalbranders 1,9 kW / 1 sudderbrander 1,0 kW

De bediening is intuitief en veilig
De bedieningsknoppen zijn in een strakke, horizontale lijn voor in de gaskookplaat geplaatst. De gasbrander wordt geactiveerd met een geïntegreerde vonkontsteking. De bediening is soepel en intuïtief. De gaskookplaat is daarnaast veilig in het gebruik dankzij de gasbeveiliging (thermokoppel).

U kunt bij Electrolux kiezen uit 90, 75 en 60 cm brede modellen

Onze partners