550
Een goede pan? Daar worden wij blij van: Win een pannenset!

Zoals bekend zijn wij bij Wonenonline behoorlijk op de duurzame tour. We hebben het meerdere keren gehad over de voordelen van elektrisch (en dus) keramisch koken of koken op een inductieplaat. Zeker nu de prijzen voor gas de pan uit rijzen. Maar wist je dat er meer is qua koken wat positief bijdraagt aan het milieu? Het merk ISENVI weet dat al enige tijd en heeft zich erin gespecialiseerd. Zij produceren pannen en kookgerei waarbij een beter leven voor zowel de mens als individu, als een beter milieu centraal staan. Hoe zij dit doen? Wij leggen uit! Enthousiast geworden? Wij mogen een gratis set weggeven!

Geen schadelijke stoffen

De pannen van ISENVI zijn allemaal voorzien van een keramische antiaanbaklaag en bevatten daardoor geen schadelijke stoffen als PTFE (Teflon) en PFAS. Door het gebruik van elektrisch koken en een optimale hitteverdeling in de pannen heb je minder olie of boter nodig om tóch lekker producten te maken. Gezonder én lekkerder.

Wanneer je recent de overstap van gas naar inductie hebt gemaakt, ben je misschien wel geschrokken van de prijzen van de keramische pannen. Deze zijn vaak duurder, al gaan ze ook wel langer mee is onze ervaring. ISENVI was het wel met je eens en vond dat dit anders kon, zij hebben namelijk zeer vriendelijk geprijsde pannen met een goede kwaliteit.

soenil-by-isenvi-1.jpg

Samenwerking met sterrenchef Soenil

Nu zegt elk merk dat ze een goede kwaliteit aan spullen leveren, dus ISENVI heeft hier iets op uitgevonden. Zij zijn namelijk de samenwerking aangegaan met een Michelin sterrenchef. Dit is Soenil Bahadoer van het restaurant de Lindehof.

Samen hebben zij een pannenset ontwikkeld voor een zeer betaalbare prijs waar Bahadoer volledig achterstaat. Pure kwaliteit dus. Doordat er drie lagen RVS zijn gebruikt kunnen ze hoge temperaturen aan zonder dat een pan buigt of kromtrekt. De drie lagen RVS zorgen voor een duurzaam en lang gebruik van de pan.

De tri-ply RVS pannenlijn, bestaande uit een sauspan van 16cm, kookpan van 20 cm, koekenpan van 24 & 28 cm en wokpan mét deksel van 30 cm zijn nu online verkrijgbaar.

Doe mee met de winactie!

Acuut zin gekregen om op hoge temperatuur een heerlijke wokschotel in elkaar te flansen? Doe dan snel mee aan onze winactie; Hiermee maak jij kans op de complete Soenil by ISENVI pannenset.

Meedoen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je loot automatisch mee. Wij zijn zo enthousiast dat we de set liever zelf houden, maar beloofd is beloofd; Hij is voor jullie! Mogen we dan wel komen eten?

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners