3360
Een goede pan? Daar worden wij blij van: Win een pannenset!
Gepubliceerd: 04-12-2021 Laatste update: 04-02-2022

Zoals bekend zijn wij bij Wonenonline behoorlijk op de duurzame tour. We hebben het meerdere keren gehad over de voordelen van elektrisch (en dus) keramisch koken of koken op een inductieplaat. Zeker nu de prijzen voor gas de pan uit rijzen. Maar wist je dat er meer is qua koken wat positief bijdraagt aan het milieu? Het merk ISENVI weet dat al enige tijd en heeft zich erin gespecialiseerd. Zij produceren pannen en kookgerei waarbij een beter leven voor zowel de mens als individu, als een beter milieu centraal staan. Hoe zij dit doen? Wij leggen uit! 

Geen schadelijke stoffen

De pannen van ISENVI zijn allemaal voorzien van een keramische antiaanbaklaag en bevatten daardoor geen schadelijke stoffen als PTFE (Teflon) en PFAS. Door het gebruik van elektrisch koken en een optimale hitteverdeling in de pannen heb je minder olie of boter nodig om tóch lekker producten te maken. Gezonder én lekkerder.

Wanneer je recent de overstap van gas naar inductie hebt gemaakt, ben je misschien wel geschrokken van de prijzen van de keramische pannen. Deze zijn vaak duurder, al gaan ze ook wel langer mee is onze ervaring. ISENVI was het wel met je eens en vond dat dit anders kon, zij hebben namelijk zeer vriendelijk geprijsde pannen met een goede kwaliteit.

soenil-by-isenvi-1.jpg

Samenwerking met sterrenchef Soenil

Nu zegt elk merk dat ze een goede kwaliteit aan spullen leveren, dus ISENVI heeft hier iets op uitgevonden. Zij zijn namelijk de samenwerking aangegaan met een Michelin sterrenchef. Dit is Soenil Bahadoer van het restaurant de Lindehof.

Samen hebben zij een pannenset ontwikkeld voor een zeer betaalbare prijs waar Bahadoer volledig achterstaat. Pure kwaliteit dus. Doordat er drie lagen RVS zijn gebruikt kunnen ze hoge temperaturen aan zonder dat een pan buigt of kromtrekt. De drie lagen RVS zorgen voor een duurzaam en lang gebruik van de pan.

De tri-ply RVS pannenlijn, bestaande uit een sauspan van 16cm, kookpan van 20 cm, koekenpan van 24 & 28 cm en wokpan mét deksel van 30 cm zijn nu online verkrijgbaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide