954
Een avond lang gezellig tafelen, onze trucs!

Nu de donkere maar ook gezellige maanden weer voor de deur staan krijgen we acuut allemaal weer zin in gezelligheid. Met een groep gezellige mensen dineren is een voorbeeld van een activiteit waar wij dol op zijn dezer dagen. Toch kan het een uitdaging zijn om een avondvullend programma te hebben wanneer het gaat om een diner, helemaal wanneer er ook kinderen aanschuiven. Daarnaast wil jij als gastvrouw of -heer niet de hele avond in de keuken staan. Daarom onze tips hoe je een geslaagd diner geeft waar iedereen een hele avond lang zoet mee is, ínclusief kinderen!

La familia!

Waar zijn ze beter in het geven van écht goede diners dan in Bella Italia! Daarom is het concept van de pizzarette helemaal top voor een avondje culinair genieten op z’n Italiaans. Het fijne aan de pizzarette is daarnaast dat iedereen het zo (on)gezond kan maken als hij of zij zelf wil. Wel of geen kaas, vegetarisch of veganistisch? Het is allemaal gewoon mogelijk. Ook echt een topper voor de kinderen! En vergeet niet de pot Nutella, want bij de laatste ronde wil je een zoete pizza natuurlijk niet missen.

De klassieker

Dat gourmetten ouderwets is? Dat is inmiddels al lang een ouderwets en achterhaald beeld! De mogelijkheden voor gourmetten zijn namelijk de afgelopen jaren ontzettend uitgebreid. De slavink en hamburgers zijn aangevuld met vegaspiesjes en groenteschijven. Maar ook de pannenkoekjes kunnen nog steeds, evenals een zelfgemaakte omelet. En vergeet ook vooral niet de gegrilde groente. Het gourmetstel is dus nog altijd een garantie tot succes. Van jong tot oud.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Kortom, een avondvullend diner hoeft niet te betekenen dat je de hele avond in de keuken staat en zes gangen tevoorschijn tovert. Er zijn genoeg leuke concepten die voor jong en oud een heerlijke avondje beloven. In tijden van hoge kosten zijn het ook nog eens concepten waarvoor je niet de hoofdprijs betaalt. Zeker niet wanneer je groente zelf snijdt en sausjes zelf maakt. Activiteiten die eigenlijk al onderdeel van de voorpret zijn, en waar kleine huisgenootjes je ongetwijfeld ook heel graag bij helpen! Wij kunnen niet wachten tot de kaarsjes weer op tafel mogen en de regen tegen de ramen tikt

Lees ook:

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners