2440
ATAG Red Dot Design

ATAG heeft een prestigieuze, internationale designprijs toegekend gekregen. Het Nederlandse merk is in de categorie keukenapparatuur winnaar geworden van een Red Dot Design Award 2010 voor de MAGNA RVS gaskookplaat (model HG9711MX). Voor de jury was het kwalitatief hoogstaande en innovatieve design van uitzonderlijk niveau. Daarnaast werd ATAG bekroond met twee eervolle vermeldingen: een inductiekookplaat met de intuïtieve Iris Slide Control® bediening (model HI7271S) en een gaskookplaat met wokbrander en Easy Flame Control (elektronische beveiliging) uit de New Matrix lijn (model HG9711CA).

De winnende ATAG gaskookplaat is uitgevoerd in stijlvol RVS en heeft een thermische beveiliging. Deze ruime design kookplaat (90 cm) is voorzien van strakke, subtiele pandragers en superieure, snelle en zuinige A+ gasbranders. Aan de linkerzijde is een zeer krachtige wokbrander geplaatst (5,7 kW). Niet voor niets is ATAG al meer dan 60 jaar dé specialist in koken op gas.

De jury heeft de ATAG kookplaten beoordeeld op aspecten als design, innovatie, functionaliteit, ergonomie, duurzaamheid en product context. De MAGNA RVS gaskookplaat en de inductiekookplaat met Iris Slide Control® bediening behoren tot de MAGNA designlijn van ATAG. Deze exclusieve lijn keukenapparatuur kenmerkt zich door strakke lijnen, hoogwaardig materiaalgebruik en bijzondere prestaties. Tijdloos, puur en waardevol. De ATAG gaskookplaat HG9711CA maakt deel uit van de New Matrix lijn van ATAG. Deze lijn bestaat uit een serie exclusieve en beveiligde gaskookplaten met bijzondere prestaties waarbij ergonomie en gebruiksgemak voorop staan.

Red Dot Design Award
De Red Dot Design Award is sinds de start in 1955 uitgegroeid tot de grootste en meest bekende designwedstrijd ter wereld. De discipline product design telde dit jaar 4.252 inzendingen uit 57 landen. De internationale jury bestaat uit 30 vooraanstaande design experts. De prijsuitreiking is op 5 juli in Essen, Culturele Hoofdstad van Europa 2010. De winnende producten zijn daarna zowel online als in Essen te zien tijdens een speciale tentoonstelling in het Red Dot Design Museum, een walhalla voor liefhebbers van modern design.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners