1309
Wijnklimaatkasten
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Verbluf je vrienden tijdens de borrel of een etentje door je wijnkennis bij te spijkeren en plaats te maken voor een imponerende wijnopslag. Opzienbarend is de splendide vormgegeven wijnbewaarkast van Sub-Zero voor superieur opberggemak en met ettelijke handige foefjes. Een opvallend eigentijds design focuspunt in de moderne keuken, tv-kamer, slaap of welnessroom. Onmisbare luxe en comfort voor iedere wijnkenner en -liefhebber.

Wie geen ruimte heeft voor een monumentale blikvanger kan ook kiezen voor een subtiele unit die zo in je koelkastinrichting past. De Sub-Zero wijnklimaatkast is er in variërende grootte en configuratie; met een opslagruimte van 46 tot maar liefst 147 flessen. Vrijstaand of als inbouwmodel, in klassiek roestvrij staal, met UV-werend glas en kersenhouten fronten.

De twee unieke afzonderlijke opbergzones geven de wijnkast ook beslist een meerwaarde. Zo blijft de temperatuur en luchtvochtigheid in ieder compartiment ideaal waardoor de kurk nimmer uitdroogt en er de mogelijkheid is om zowel rode, als witte wijn en champagne uiterst zorgvuldig op te bergen. Andere pluspunten zijn dat de wijnen goed van elkaar gescheiden zijn en worden bewaard op verlichte opbergplanken van roestvrijstaal afgewerkt met luxe kersenhout. En het ultragladde schuifmechanisme zorgt ervoor dat de inhoud van de fles niet of nauwelijks vibreert.

Ook intelligentie is ingebouwd in deze wijnklimaatkast. Zo wordt je gewaarschuwd wanneer je een deur open laat of wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Kostbare wijncollectie? Sluit het apparaat dan aan op het alarmsysteem. Kortom; De Sub-Zero klimaatkasten zijn de optimale manier om een waardevolle collectie wijn op te bergen totdat er een geschikt moment is om van de wijn te genieten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide