1743
Koelkasten
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 30-06-2017

ATAG breidt haar assortiment uit met een koelkast en vriezer die zich aanpassen aan het ontwerp van de keuken, in plaats van andersom. De eenlingen kunnen als een stijlvolle side-by-side combinatie geplaatst worden maar desgewenst ook afzonderlijk. Dankzij een identiek design en formaat zorgen de koelkast en de vriezer altijd voor persoonlijke balans en maximale functionaliteit in de keuken.

Balans
ATAG kiest voor flexibiliteit. De koelkast en vriezer sluiten naadloos op elkaar aan dankzij het design en de identieke hoogte van 178 cm. De toestellen zijn uit te bouwen tot een luxueuze side-by-side maar wel met als voordeel dat ieder apparaat apart ingesteld kan worden. Handig, met name bij het schoonmaken, want zowel de koelkast als vriezer kunnen apart in- en uitgeschakeld worden.

Functionaliteit
De toestellen behoren tot de energieklasse A+. De koelruimte verbruikt slechts 0,45 kWh per 24 uur en de diepvriezer neemt 0,83 kWh per uur voor zijn rekening. De beide modellen zijn ruim genoeg voor een hele week boodschappen, zo kan er 307 liter in de koelkast en 211 liter in de diepvriezer opgeslagen worden en beschikken ze over een volledig elektronische temperatuurregeling.

Koelen
Het koelgedeelte is voorzien van zes hardglazen plateaus die in de hoogte verstelbaar zijn voor een flexibele indeling. In het onderste gedeelte zit een DuraFresh sectie, bestaande uit drie ClimatFresh boxen op uittrekbare telescooprails, die een optimale bewaring van specifieke producten garanderen. De bovenste box is dankzij de lage luchtvochtigheid geschikt voor vis, vlees en zuivelproducten. De luchtvochtigheid van de twee onderste boxen kan naar keuze ingesteld worden. Enerzijds kan die dan laag gehouden worden voor vis, vlees of zuivelproducten, en anderzijds hoog voor groenten en fruit. Met de functie Fast Cool kunnen grotere hoeveelheden snel op koelkasttemperatuur gebracht worden.

Vriezen
Het diepvriesgedeelte beschikt over acht transparante vriesladen, die een duidelijk overzicht bieden, terwijl de energiezuinige LED-verlichting helder licht werpt op de voedingswaren. Het toestel hoeft nooit ontdooid te worden, dankzij NoFrost, een technologie waarbij de ijsvorming op de wanden voorkomen wordt. Ook hier is er een handige functie, Fast Freeze, die grotere pakketten in snel tempo kan invriezen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide