1224
AEG SANTO 83600

AEG introduceert twee koel-vrieskasten met energielabel A+++. Deze verbruiken maar liefst 60% minder energie dan vergelijkbare apparaten met label A. Zo bespaart het inbouwmodel SCS 91800 F tot € 710,- per 10 jaar (in verhouding tot een 15 jaar oud apparaat). Vanzelfsprekend zijn alle koel/vriesapparaten van AEG 100% CFK- en HFK-vrij. Dit betekent dat ze geen schade aanrichten aan de ozonlaag en niet bijdragen aan het broeikaseffect.

Specifieke koel/vries voorzieningen
Alle AEG koel-vrieskasten hebben een regelbare thermostaat voor de instelling van de temperatuur. De AEG Coolmatic-optie zorgt ervoor dat voedsel snel gekoeld kan worden. En met de Turbo Frostmatic-optie is snel invriezen mogelijk alle levensmiddelen blijven in optimale conditie. De gescheiden bediening van het koel- en vriesdeel is praktisch en zowel Coolmatic als Frostmatic worden automatisch uitgeschakeld na een ingestelde periode, waarna de normale temperatuur weer wordt bereikt.

De vrijstaande variant heeft daarnaast een FreshBox voor het bewaren van vis en vleeswaren, een MaxiBox groentelade. Het vrijstaande model SANTO 83600 CSM1 is volledig uitgevoerd in roestvrij staal en heeft daarnaast stijlvolle, roestvrij stalen deurgrepen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners