1571
AEG SANTO 83600
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

AEG introduceert twee koel-vrieskasten met energielabel A+++. Deze verbruiken maar liefst 60% minder energie dan vergelijkbare apparaten met label A. Zo bespaart het inbouwmodel SCS 91800 F tot € 710,- per 10 jaar (in verhouding tot een 15 jaar oud apparaat). Vanzelfsprekend zijn alle koel/vriesapparaten van AEG 100% CFK- en HFK-vrij. Dit betekent dat ze geen schade aanrichten aan de ozonlaag en niet bijdragen aan het broeikaseffect.

Specifieke koel/vries voorzieningen
Alle AEG koel-vrieskasten hebben een regelbare thermostaat voor de instelling van de temperatuur. De AEG Coolmatic-optie zorgt ervoor dat voedsel snel gekoeld kan worden. En met de Turbo Frostmatic-optie is snel invriezen mogelijk alle levensmiddelen blijven in optimale conditie. De gescheiden bediening van het koel- en vriesdeel is praktisch en zowel Coolmatic als Frostmatic worden automatisch uitgeschakeld na een ingestelde periode, waarna de normale temperatuur weer wordt bereikt.

De vrijstaande variant heeft daarnaast een FreshBox voor het bewaren van vis en vleeswaren, een MaxiBox groentelade. Het vrijstaande model SANTO 83600 CSM1 is volledig uitgevoerd in roestvrij staal en heeft daarnaast stijlvolle, roestvrij stalen deurgrepen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide