2251
Coolingdrawer

Keep it cool, horizontally... Schuiven met flessen, groenten en vlees in de koelkast is er vanaf nu niet meer bij. Want met de komst van de Cooling Drawer is er een horizontaal ladensysteem op de markt. Het revolutionaire koelingsysteem met twee schuifladen en twee bewaartemperaturen zorgt ervoor dat alle frisdranken, eieren en andere (dag)verse producten op de juiste temperatuur worden gekoeld.

Het innovatieve ladensysteem geeft de gebruiker een duidelijk overzicht van alles wat er in deze horizontale koelkast aanwezig is. De doorzichtige glasplaat van de bovenste plank laat in één oogopslag zien wat er in de onderste lade van de Cooling Drawer wordt bewaard.

De Cooling Drawer is 90 centimeter breed en daarom makkelijk in te bouwen. Met de frontpanelen met een roestvrijstalen afwerking is de Cooling Drawer een lust voor het oog in elk type keuken.

Het systeem is niet alleen een nieuwe dimensie in de hedendaagse keuken, maar daarnaast ook uitermate milieubewust. Ingedeeld in energieklasse A+, verbruikt de Cooling Drawer 25% minder energie dan een gemiddelde koelkast uit de A-klasse.

Ariston
Ariston is een merk van Indesit Company, dat hiermee Europees marktleider is in het segment van inbouwapparatuur. Flexibiliteit en gebruiksgemak kenmerken de apparaten van dit merk. De elegante hightech ontwerpen zijn een stijlvolle toevoeging voor elke moderne keuken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners