2287
Van online naar offline keukeninspiratie
Gepubliceerd: 25-03-2022

Als online platform op het gebied van wonen komt natuurlijk bij ons álles voorbij, van de garage tot de werkkamer. Maar wanneer je ons op de man/vrouw af vraagt wat écht onze favoriet is? De keuken!Toch echt wel het centrale middelpunt in een huis. De ruimte waar we de dag beginnen met een stevig ontbijt en verse koffie en afsluiten met een knus diner.

Een keuken is ook altijd dé eyecatcher in een interieur. Ondanks dat wij héél erg voor online inspireren zijn, kiezen wij bij de keuken dan ook altijd voor de combi; Eerst online, maar dan toch ook echt offline. En waar we dan naartoe gaan voor onze dosis offline inspiratie…

5500m² aan keukeninspiratie

Een keuken is een hele investering, wij rijden dan ook graag iets langer om een totaaloverzicht van het huidige keukenaanbod te krijgen. Woon je in de regio West-Brabant? Dan heb je geluk, dan wordt het een thuiswedstrijd. In Etten-Leur zit namelijk al sinds 1969 hét begrip op keukengebied van Nederland.

Zoals het een echt familiebedrijf betaamt; Klein begonnen door Jan van Sundert hemzelf, maar inmiddels niet meer weg te denken in de keukenbranche. Of je nu op zoek bent naar Landelijk, modern of industrieel; Jan van Sundert heeft keukens voor ieder budget en iedere wens.

Online vs. Offline

Zoals we al zeiden; In de ideale wereld combineren wij het inspireren. Enerzijds online, anderzijds offline. Bij Van Sundert zit je voor beiden goed. De meer dan 100 keukenopstellingen zijn zowel op de site als in de showroom te bezichtigen.

En zit jouw perfécte keuken er niet tussen? Dat begrijpen ze maar al te goed, want een keuken staat voor maatwerk. Met die ruime ervaring hebben ze elke uitdaging inmiddels wel een keer gehad en voor ieder huis een passende keuken gevonden.

Wat maakt Jan van Sundert anders?

Door de mix van ervaring, hoge service én groot aanbod heeft Jan van Sundert zich al die jaren staande gehouden in de soms lastige keukenbranche. De persoonlijke maar toch vrijblijvende ervaring toen wij de showroom bezochten vonden wij super fijn. En dat gratis kopje koffie? We blijven Hollanders, dat waarderen we zeer.

Kortom, een keuken koop je niet ieder jaar. In folders staan vaak de meest prachtige standaard opties maar ieder huis vraagt om een eigen benadering. Bij Jan van Sundert weet je dat je eerlijk en gedegen advies krijgt.

Ohja, en als je er toch bent; Sla ook vooral de badkamerafdeling niet over, tenzij de bodem van je budget echt bereikt is. Je verlanglijst groeit namelijk met de minuut zodra je over de drempel stapt!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide