3794
Win jij een keukenmetamorfose van Keukensplakken.nl?
Gepubliceerd: 30-09-2023 Laatste update: 10-02-2024

Pssst... onlangs hadden we het team van Keukensplakken.nl te gast op onze redactie. Dit innovatieve bedrijf heeft de wereld van keukenrenovatie op zijn kop gezet met hun unieke service: keukenwrappen. Wil jij 2024 starten met een hele nieuwe look en feel in je keuken? Lees dan snel verder!

Wat is Keukenwrappen?

Keukenwrappen is een revolutionaire manier om je keuken een compleet nieuwe look te geven zonder de noodzaak van een dure en tijdrovende verbouwing. Door een speciale folie aan te brengen op de keukenoppervlakken, transformeert Keukensplakken.nl je keuken in een handomdraai. Deze techniek is toepasbaar op vrijwel elke keuken, waarbij niet alleen de fronten maar ook de zijkanten van kasten, binnenrandjes, plinten, aanrechtbladen en achterwanden meegenomen kunnen worden.

Unieke Kenmerken van Keukensplakken.nl

 1. De perfecte mix van duurzaamheid en betaalbaarheid: bij Keukensplakken.nl vinden ze de balans tussen zorg voor de planeet en zorg voor je portemonnee. Een groene keuze die ook nog eens vriendelijk is voor je budget.

 2. De eersten en de beste: ze waren er als eerste bij in Nederland, en dat merk je. Hun ervaring en kennis in keukenwrappen zijn ongeƫvenaard, waardoor je verzekerd bent van topkwaliteit en deskundigheid.

 3. Totaaloplossing voor je keuken: het unieke aan hun service is dat ze niet alleen de frontjes aanpakken, maar de hele keuken een make-over geven. Van kastzijdes tot plinten en zelfs aanrechtbladen en achterwanden, ze missen geen enkel detail.

 4. Een enorm scala aan keuzes: met honderden verschillende materialen en designs biedt Keukensplakken.nl een ongekende variƫteit. Of je nu houdt van modern, klassiek, gewaagd of subtiel, er is altijd iets dat bij jouw stijl past.

 5. Snel, schoon en zonder gedoe: in slechts Ć©Ć©n dag transformeren ze je keuken, zonder de rommel en het ongemak van een langdurige verbouwing. En na afloop kun je je keuken meteen weer gebruiken, net zoals je gewend bent.

 6. Altijd in de buurt, altijd beschikbaar: met hun service door de hele Benelux en beschikbaarheid zeven dagen per week, is Keukensplakken.nl altijd dichtbij en klaar om te helpen.

 7. Kwaliteit gegarandeerd: met een indrukwekkende garantie van 10 jaar op zowel de kleurvastheid als de montage, en een hoge Trustpilot score van 4.8 uit 5, laat Keukensplakken.nl zien dat ze achter hun product staan.

Voor wie is keukenwrappen?

De doelgroep voor keukenwrappen is breed: iedereen met een huis en een keuken. Vooral voor diegenen wiens keuken nog prima functioneert, maar waarvan de uitstraling niet meer past bij de huidige smaak of interieur.

keukenwrappen-002.png

Maar er zijn nog meer redenen om een keuken of aanrechtwrap te kiezen:

 • Permanente herinnering aan een hete pan: Voor die keer dat je pan iets te lang op het aanrecht stond en zijn sporen naliet.
 • Nieuwe kleur, nieuwe keuken: Als je keuken niet meer past bij jouw nieuwe kleurvoorkeuren.
 • Creatief kookavontuur: Voor die momenten waarop je kookkunsten net iets te creatief werden en zichtbaar bleven.
 • Verjaardagsupgrade voor je keuken: Omdat je keuken ook wel eens een cadeautje verdient na al die jaren trouwe dienst.
 • Koffievlekken als ochtendritueel: Voor die ochtenden waarop je koffie net zo wakker was als jij en besloot te blijven.
 • Modebewuste keukenmake-over: Om je keuken net zo trendy te maken als je garderobe.
 • Kunstwerken van de kids: Als de keukenkastjes ongevraagd zijn veranderd in kinderkunst.
 • Keuken met karakter: Wanneer je keuken niet meer weerspiegelt wie je bent.
 • Boost voor de huisverkoop: Een frisse uitstraling van de keuken voor een betere eerste indruk bij potentiĆ«le kopers.
 • Je eigen kookshow: Voor de momenten waarop je keuken een upgrade verdient die past bij je culinaire ambities.

DE WINNAARS ZIJN

Hier zijn de 4 winnaars van de keukenwrap actie. Heb je niet gewonnen? Houdt je mailbox even in de gaten want er komt nog wat leuks aan. En blijf ons gezellig volgen want er volgen nog meer van dit soort fantastische winacties!

- Inge Stoop (keukenwrap)
- Carina Roos (keukenwrap)
- Monique Moors (keukenwrap)
- Sandra Horstman (aanrechtblad)

Gefeliciteerd! Jullie ontvangen nog een persoonlijk bericht.

Wonenonline