De keuken is een ontzettend belangrijke plek in je woning. Je maakt er je maaltijden, je geniet er in de ochtend van je heerlijke koffie en het is het middelpunt van alle feestelijke afspraken. Omdat je veel tijd in je keuken besteedt, wil je dat je keuken aan al je wensen voldoet. Een vaatwasmachine, genoeg ruimte en natuurlijk mooie kleuren… Ben jij op zoek naar je keuken van je dromen, maar kun je niet vinden wat je zoekt, of wil je gewoon direct de prijs weten van het plaatsen van je wenskeuken? Dan hebben we goed nieuws voor je: hier ontwerp je online én gratis je droomkeuken (en krijg je meteen een kostenplaatje).Wees je eigen keukenontwerper
Misschien herken je het wel: je ziet in de showroom een mooie keuken, maar veel te groot voor je woning. Je wilt weten hoe zo’n keuken in jouw huis zal staan en niet die keukenkastjes in een kleur verven die in het echt toch niet zo mooi blijkt te staan... Gelukkig is er deze keuken ontwerp tool, waarmee je met de exacte afmetingen van de gewenste ruimte jouw droomkeuken online kunt ontwerpen én kunt bekijken in 3D! Je gaat in vijf stappen aan de slag: je richt de virtuele ruimte zo in als je wilt, met deuren en ramen en de juiste afmetingen. Dan ga je aan de slag met keukenmeubels (en bijbehorende apparaatkasten) en het ontwerp van je droomkeuken. Voor welke ontwerpen en kleuren ga jij? Er zijn mogelijkheden voor iedere woonstijl: van landelijk tot modern tot klassiek. Hierna bekijk jij je gratis keukenontwerp vanuit elke hoek om het resultaat goed te kunnen keuren. In dit duidelijke filmpje zie je in één oogopslag hoe jij gratis een gratis keukenontwerp kunt maken. Ook erg fijn: na het ontwerpen van je keuken krijg je in de vijfde stap een gratis advies én een vrijblijvende offerte van de keuken van je dromen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent!

Mix and match je droomkeuken
Door de keuken ontwerp tool te gebruiken, kun je dus in 3D zien hoe je droomkeuken eruit komt te zien. Maar misschien weet je wel helemaal nog niet wat je droomkeuken is, of ben je wel eens toe aan heel wat nieuws. Met de tool kun je een keuken ontwerp maken en meteen zien hoe de keuken in jouw (toekomstige) woning zal staan. Probeer daarom eens een hele andere kleur, of mix and match verschillende onderdelen bij elkaar. Wie weet verrast het resultaat, en heb je hét recept voor je droomkeuken gevonden. Nu we meer tijd thuis doorbrengen, hebben we alle tijd om online aan de slag te gaan met onze droomkeuken en om inspiratie op te doen. Wel zo fijn.

Hulp nodig?
Heb je hulp nodig met het ontwerpen van je keuken, de keuken ontwerp tool zelf of heb je even geen inspiratie? Dat is geen probleem, want je kunt ook gewoon een afspraak inplannen in de showroom. Dat gaat bijna net zo gemakkelijk als het ontwerpen zelf: klik op de blauwe afspraakknop en maak een afspraak met een keukencoach bij jou in de buurt.

Ook leuk om te lezen