7015
De keukentrends van 2021

Welke keukens gaan het helemaal worden in 2021? Welke werkbladen en accessoires passen in die trends? En hoe kun je de verschillende materialen en meubels combineren? Dekker Zevenhuizen heeft samen met trend forecaster Monique van der Reijden de trends uitgebreid in kaart gebracht, en vertaald naar concrete producten voor je keuken. Lees wat belangrijk wordt in 2021 ‒ en wat je dus niet mag missen!

  Z1.png

Soft Stream: harde materialen die ‘zacht’ lijken

In de Soft Stream stijl worden materialen op een nieuwe, kunstzinnige manier gemixt. Door ronde vormen en vloeiende lijnen te combineren met natuursteen in zachte zand- en kiezeltonen, is de totale beleving zacht en comfortabel: harde materialen die soft lijken! Voeg een accentkleur in pastelroze, neomint of lilatoe. De organische uitstraling van de ruimte gaat hand in hand met een hightechperformance zoals een spoelbak die onder het keukenblad verdwijnt. Durf out-of-the-box te ontwerpen en geef je keuken de nieuwe look van 2021!

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Dekker-Trend-Centre26_N0020_DTC_2020_DTC_Boemerang-staand.jpg

Soft Stream in de keuken

In de Soft Stream keuken is het kookeiland als het ware een sculptuur geworden: het staat als een luxe meubel in de ruimte.De kookplaat en spoelbak zijn volledig weggewerkt onder het blad, waardoor je het meubel net zo makkelijk gebruikt als tafel of dressoir.Je ziet hier een keukenblad van Evora Ceramics in de matte kleur SmokeyGrey gecombineerd met een achterwand van TopLaminaat in de rustige houtkleur Nordic Wood. Lila gecoat glas voegt er een glanzend kleuraccent aan toe. De marmeren cirkels van het luxe composietsteen Cambria zijn translucent. Door het subtiele contrast tussen mat en glans, samen met ronde vormen en highttechfunctionaliteiten, is dit bijzondere ‘boemerang’meubel  een pareltje voor bijvoorbeeld een loft!

Z1.207-DE598801_V0020_051_TopLaminaat_DE_5988_Burned_Wood.jpg

Rural Chic: op de grens van binnen en buiten

Rural Chic is een nieuwe mix van landelijke en industrieel. In deze trend zie je juist geen ronde vormen, maar grote gebaren met strakke architectonische lijnen. De look-and-feel is stoer, chic en handgemaakt, en verrassende eyecatchers stelen de show. Buitenmaterialen zoals onbewerkt hout, steen, marmer en staal krijgen een premiumstatus, en groendecoratie wordt verheven tot onderdeel van het ontwerp. Zo bevindt Rural Chic zich op de grens van binnen en buiten, met hoog-laagcontrasten en speelse vlakverdelingen. Luxe metalen zoals goud en koper verrijken de sfeer.

Z1.206-CALAC.GREEN01_V0020_055_Calacatta-Green.jpg

Rural Chic in de keuken

DeRural Chic keuken loopt naadloos over in de living. Met extra lage naast hoge zitplekken en een groen’strook’ wordt een buitenterras gecreëerd in de keuken. Opvallende elementen zijn bijvoorbeeld het lichtgroene marmeren kookeiland in de kleur Calacatta Green, met een spoelunit met Selsiuz kokendwaterkraan en spoelbak in de kleur Copper. 

Meer tips en informatie? Ga naar www.dekkerzevenhuizen.nl/trends2021.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners