3200
Keukentrends 2020
Gepubliceerd: 30-01-2020

Het is natuurlijk al veel langer bekend dat de keuken het kloppende hart van het huis is. In 2020 komt dit weer duidelijk naar voren. De moderne keuken is een woonkeuken waarin geleefd wordt. Met deze handige tips krijg je een moderne keuken!

 

De moderne keuken is persoonlijk

Vaak besteed je, soms ongemerkt, veel tijd in de keuken. Maak hem daarom persoonlijk, zodat je er graag tijd besteed. Houd je van planten? Fijn, ga naar het tuincentrum en investeer in een aantal mooie planten. Vind je muziek belangrijk? Zorg er dan voor dat je een goede draadloze speaker in je keuken hebt staan. Deze verbind je eenvoudig met je telefoon en kun je altijd naar muziek luisteren die bij je stemming past.

In woonkeuken wordt geleefd!

Een woonkeuken is gezellig, er wordt in geleefd. Als je keuken het toelaat, zorg dan dat er een zithoekje in de keuken komt. Zo kunnen mensen gezellig bij je in de keuken aanschuiven. Goede koffie mag dan uiteraard niet missen. Een koffiezetapparaat neemt best wel wat ruimte in beslag, zorg daarom dat je het beste koffiezetapparaat voor jouw keuken vindt. Naast heerlijke koffie, is het koffiezetapparaat een echte eye-catcher in de keuken. Leg een aantal van je favorieten tijdschriften bij de zitplek. Je zult merken dat je zelf ook steeds vaker in de keuken komt om even te relaxen of gezellig te kletsen als iemand anders in de keuken is.

Zorg dat je keuken bij je woonkamer past

Zeker als je een openkeuken hebt, is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat de keuken bij jouw woonkamer past. Dit zorgt voor veel meer rust en eenheid. Als de keuken bij je woonkamer past wordt hij automatisch persoonlijker en krijg je een sfeervolle ruimte waar je graag tijd in wilt besteden. Deze harmonie kun je al eenvoudig creëren door een aantal accessoires die bij je woonstijl passen in de keuken te plaatsen. Denk maar aan wanddecoratie, kaarsen en gebruik van materialen. Heb je in de woonkamer veel hout, trek dit dan door naar je keuken. Bijvoorbeeld een wandplank aan de muur in hetzelfde soort hout met wat passende accessoires erop.

Ben je nog op zoek naar een nieuw koffiezetapparaat, maar weet jet nog niet zo goed welk koffiezetapparaat het beste bij jou past? Bekijk dan eens de uitgebreide reviews op debeste.com.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide