1900
Subzero keukens
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

Het combineren van verschillende materialen en texturen is een slimme manier om designelementen in de keuken te laten schitteren en contrasteren. De populariteit van de minimalistische keuken neemt af en maakt plaats voor een stijlvolle mix-and-match. Keukenapparatuur van roestvrij staal wordt samengevoegd met kastelementen van donker hout en verzacht met details van lichtgekleurd hout. De combinatie van verschillende materialen - voor vloerdelen, kasten, werkbladen en apparatuur - zorgt voor persoonlijke en interessante keukenruimtes.

COUNTRY CHIC
Keukens in een chique countrystijl zijn populair. Consumenten zien dat deze stijl goed met moderne hightech apparatuur combineert en dat er geen nostalgisch, energievretend fornuis voor nodig is. Deze (gedateerde) fornuizen zijn dag in dag uit, 24 uur per dag in gebruik en zijn zeer duur in het onderhoud (de PC Hooft-tractor onder de fornuizen). Moderne consumenten, zowel in stedelijke als in provinciale gebieden, gaan bewuster om met hun energieverbruik en kiezen voor efficiënte en betrouwbare producten. De Built-In-collectie van Sub-Zero maakt het mogelijk om koelkasten volledig af te werken met kastfronten, waardoor traditionele stijlen moeiteloos combineren met geavanceerde technologie.

SUPERTECHNOLOGIE
2010 wordt een spannende tijd voor keukenliefhebbers: betere technologieën, gelikte designs en apparatuur met een zeer hoge functionaliteit. Sub-Zero kondigt met haar nieuwe Built-In-collectie de opkomst van de technologische keuken aan. Met technieken die oorspronkelijk zijn ontwikkeld voor NASA, biedt Built-In de ultieme levensmiddelenconservatie. Deze nieuwe technologie reduceert geuren en elimineert virussen, bacteriën en (door groente en fruit uitgestoten) ethyleen, dat zorgt voor een te snelle rijping van de producten.

CHEF VAN HET HUIS
Koken op een ultramodern fornuis is een belangrijke trend voor 2010. Steeds meer mensen kiezen voor een gezellige avond thuis met vrienden onder het genot van een zelfbereid klasse-diner. Deze moderne gastheren en gastvrouwen willen het beste in hun keuken en kiezen voor de nieuwste generatie fornuizen, zoals de Dual Fuel en de Gas Range van Wolf. Zorg voor het milieu en uitgebreide keukenexperimenten hebben een natie van ambitieuze huis-chefs gecreëerd, die zich bewust zijn van hun ecologische voetafdruk. Deze chefs gaan op zoek naar keukenapparatuur die voldoet aan een streng eisenpakket van origineel design, efficiënt energieverbruik, gemak en fantastische culinaire prestaties. De Dual Fuel van Wolf voldoet moeiteloos aan deze eisen en zal de dromen van elke moderne huis-chef ruimschoots overtreffen.

ONZICHTBARE APPARATUUR
Er is steeds meer behoefte aan geïntegreerde apparatuur die op geen enkele manier de strakke, gestroomlijnde vormen van de keuken verstoort. Met name in een open keuken en bij minimalistische concepten is dit een zeer belangrijk element. Perfect afgemeten keukenapparaten en kasten lopen naadloos in elkaar over en slimme designoplossingen zorgen voor een subtiele camouflage van de aanwezige apparaten. Voor de koelsystemen van Sub-Zero zijn platte profielen beschikbaar, zodat ze volledig kunnen opgaan in het keukenontwerp. De oven uit de E-serie van Wolf is het strakste ontwerp op de markt en vormt een natuurlijk geheel met de kastelementen. Met deze stijlvolle designtrucs blijft de minimalistische, cleane look van de keuken behouden.

FIJNE WIJN
De laatste jaren is de vraag naar mooie wijnkasten van hoge kwaliteit onophoudelijk gestegen. Ook in 2010 zal de vraag naar superieure wijnkoelingen toenemen. De nostalgische wijnkelder is passé; de wijncollectie wordt niet langer verbannen naar een donkere ruimte, maar is een volwaardig en opvallend onderdeel van de keuken- en eetruimte geworden. De geavanceerde 400-serie van Sub-Zero biedt niet alleen efficiënte mogelijkheden voor opslag, maar ook gescheiden temperatuurzones zodat rood en wit in dezelfde kast bewaard kunnen worden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide