5191
Siematic 66K
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 30-06-2017

Met de introductie van de 66K eerder dit jaar, lanceerde SieMatic ook enkele nieuwigheden die inmiddels ook de trend zetten voor de rest van het gamma: de introductie van de zwarte geïntegreerde greeplijst én de innovatieve frontafwerking Polygloss. De nieuwe, discrete grepen houden dan weer het midden tussen het greeploze concept en geïntegreerde greeplijsten.

De SieMatic 66K verschilt van de 6006-zusterreeks vooral door haar rechte in plaats van afgeronde fronten en een zwarte geïntegreerde greeplijst. Daardoor zal de 66K voor sommigen een wat toegankelijker design uitstralen, multi-inzetbaar in elke omgeving. Carte blanche voor interieurarchitecten, zeg maar.

Andere blikvangers zijn de fronten van Polygloss, een speciaal soort kunststof die momenteel snel furore maakt. "Polygloss werd pas geïntroduceerd in januari, maar is al duidelijk een succesverhaal", zegt Bernd Poensgen van SieMatic Belgium. "En dat is niet verwonderlijk, want het materiaal combineert de voordelen van kunststof (lagere prijs, krasbestendigheid) met de luxueuze look van echte hoogglans of matte lak. Bovendien wordt de naad van de opgekleefde kanten haast onzichtbaar".

Polygloss is beschikbaar in 3 zijdematte en 3 glanzende frontkleuren, respectievelijk kristalwit (zeer zuiver wit), dakargrijs (warme grijstint) en stratusgrijs (zeer donkere grijstint). De Polygloss fronten zijn beschikbaar over de verschillende programmas van SieMatic heen. Dus niet alleen in de greeploze keukens (S2 en S3), maar ook in het gamma met grepen (SC), en in de keukens met geïntegreerde grepen (66).

Discrete grepen in het hele gamma verkrijgbaar
Met greep, greeploos of schijnbaar greeploos: in de SieMatic-traditie van de minimalistische keuken is niet altijd alles wat het lijkt. Zelfs de nieuwe discrete grepen, als stijlvol horizontaal accent bovenop het front bevestigd, doorbreken de strakke lijn niet - ze zijn zelfs nauwelijks zichtbaar. Noem het een subtiele tussenvorm, ergens tussen het greeploze en greephoudende concept in. Deze greep is leverbaar in het hele gamma.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide