745
KEUK: de keuken die met je meegroeit en je wereld groener maakt
Gepubliceerd: 08-11-2023

Vergeet alles wat je denkt te weten over keukens, welkom bij KEUK, waar duurzaamheid en flexibiliteit samenkomen om een nieuwe dimensie te geven aan wat een keuken kan zijn. Als je op zoek bent naar iets dat niet alleen functioneel en mooi is, maar ook een statement maakt over hoe je in de wereld staat, dan moet je blijven lezen.

Duurzaamheid zit in het DNA

KEUK is niet zomaar een keukenmerk; het is een filosofie, een benadering van het leven. Met materialen die voornamelijk uit Europa komen en een fabriek die draait op duurzame energie, zet KEUK een nieuwe standaard. Het circulaire staal en het Organic Board, gemaakt van snoei- en houtafval, zijn niet alleen verantwoordelijke keuzes, maar zorgen ook voor een unieke look en feel.

keuk-02.png

De flexibele krachtpatser die met je meegroeit

Hier komt het echt bijzondere aan KEUK: de keuken groeit met je mee. Of je nu een starter bent die zijn eerste huis betrekt of gezinsuitbreiding verwacht, met KEUK kun je alle kanten op. Dankzij het modulaire systeem kun je eenvoudig onderdelen toevoegen, aanpassen of verwijderen.

Als je groter gaat wonen, biedt de modulaire opzet van KEUK de vrijheid om je keukenruimte uit te breiden. Het is net alsof de keuken je door de verschillende fasen van je leven volgt, klaar om zich aan te passen aan elke nieuwe situatie.  

Voor thuis en voor bedrijven

KEUK maakt geen onderscheid; zowel thuischefs als bedrijven profiteren van de belofte van hergebruik en recyclen. Aan het einde van de levensduur van een KEUK, ongeacht waar deze heeft gestaan, zorgt KEUK ervoor dat materialen een nieuw leven krijgen.

keuk-04.png

Robuust is niet zomaar een woord, het is een KEUK-mantra!

De robuustheid van KEUK is geen toeval, het is een belofte. KEUK is een harmonieuze samensmelting van duurzaamheid en design - een stevige, stijlvolle en vooral robuuste keuze voor elke dag. Het frame van circulair staal is zowel stijlvol als bijna onverwoestbaar. De lades kunnen tot 70 kg dragen. Dus of je nu een fanatieke thuisbakker bent of gewoon veel keukengerei hebt, KEUK kan het aan.

Een kleurige knipoog naar Groningen

Met KEUK haal je niet zomaar een keuken in huis, je haalt een stukje Groningen binnen. Het kleurenpalet is een ode aan deze noordelijke provincie. Oneindig groen voor de uitgestrekte velden, Wolkenwit voor de imposante luchten, Nachtzwart voor de pure nachten, Waddenzand grijs als knipoog naar het wadlopen en last but not least, Mosterdgeel, een kleur die de regionale mosterdproductie eer aandoet. Zo heb je altijd een vleugje Groningen in je keuken. Zien? Check de KEUK Insta eens!

keuk-03.png

Radikaal en met een K, dat is KEUK

Radikaal, dat is hoe KEUK de keukenwereld op zijn kop zet. Zeg vaarwel tegen de traditionele showroom ervaring en opdringerige verkopers. Bij KEUK geen gedoe, maar directe communicatie vanuit hun eigen werkplaats in Hoogezand. De klant, dat ben jij, staat centraal. Ze breken niet alleen met traditie, ze herschrijven de regels volledig. En het resultaat? Binnen zes weken staat er een uniek, lokaal stukje vakmanschap in je huis. Geen half werk, geen compromissen. Radikaal anders, precies zoals KEUK het bedoeld heeft. En daarom zijn we er zo dol op.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide