4936
Ineens glashelder: glazen keuken achterwanden
Gepubliceerd: 18-10-2019

Bij sommige dingen weet je meteen dat het goed zit. Dat het origineel is, duurzaam én aansluit bij de strakke en sfeervolle uitstraling die jij je wenst voor in de keuken. Met een glazen keuken achterwand kun je alle kanten op. Ontdek de mogelijkheden en voordelen!

Een glazen achterwand voor in de keuken spreekt misschien niet meteen tot de verbeelding, maar de mogelijkheden zijn eindeloos! Of je nu een bestaande nieuwbouw keuken gaat pimpen of los mag op de inrichting van een geheel nieuwe keuken. Een glazen achterwand siert iedere keukeninrichting. Niet voor niets zien we hem steeds vaker terug in toonaangevende interieurs.

witte-wand-met-ledverlichting.jpg

Met een glazen keuken achterwand creëer je binnen no-time een moderne en persoonlijke sfeer die bij de rest van je inrichting past. Move over 'tegeltjes en streepgevoelig rvs', hello 'glazen achterwand'!

De voordelen van glazen keuken achterwanden 

Een glazen achterwand voor de keuken laat je keuken stralen, letterlijk en figuurlijk! Glas absorbeert het licht niet maar reflecteert het juist, dit maakt jouw keuken meteen optisch groter.

Grijs-metallic_kopiëren.jpg

Een glazen spatwand in de keuken is bovendien eenvoudig schoon te houden. Een achterwand van glas heeft, afhankelijk van de afmeting, meestal geen voegen. Nooit meer die vervelende voegen boenen dus. Bovendien is glas heerlijk streepvrij schoon te krijgen en neemt het met zijn gladde oppervlak geen vuil op. Laat die spetters saus maar komen!

Een glazen keuken achterwand kan er uiteraard prima tegen als de temperaturen oplopen. Een glazen plaat voor achter het gasfornuis, wordt standaard gemaakt van gehard glas. Gehard glas is vele malen sterker dan normaal glas en kan temperaturen aan van tot wel 220 graden.

Glasplaat, glasplaat aan de wand 

Wat de mooiste glasplaat is voor aan de wand, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Dat is meteen het leuke. Een glazen keuken achterwand is namelijk in wel 30.000 kleuren glas verkrijgbaar! Zo zit er altijd een tint bij die past bij jouw stijl en inrichting. Heb je het liever nog een tikje persoonlijker? Ga dan voor een glazen keuken achterwand op maat of voor een unieke combinatie van glas met andere materialen.

Zelfs kiezen voor een glazen keukenwand met eigen foto of print naar keuze is mogelijk. Of wat dacht je van een glazen achterwand met sfeervolle LED-verlichting? Je kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen voor een glazen keuken achterwand die geheel voldoet aan jouw wensen. Laat de stylist in je spreken en maak jouw woonsprookje waar!

witte-keuken-achterwand-met-zwarte-bloemen.jpg

De veelzijdige krachtpatser voor in de keuken kan over bestaande stopcontacten heen worden gemonteerd. Geef dan bij een aanvraag aan hoeveel stopcontacten zich in de achterwand bevinden. Het creëren van je droomkeuken was nog nooit zo eenvoudig, ontdek zelf de vele mogelijkheden!

Lees ook: 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide