Welke keukens gaan het helemaal worden in 2021? Welke werkbladen en accessoires passen in die trends? En hoe kun je de verschillende materialen en meubels combineren? Dekker Zevenhuizen heeft samen met trend forecaster Monique van der Reijden de trends uitgebreid in kaart gebracht, en vertaald naar concrete producten voor je keuken. Lees wat belangrijk wordt in 2021 ‒ en wat je dus niet mag missen!

Ben je van plan om een nieuwe keuken te laten plaatsen of ga je je huidige keuken verbouwen? Dan kan je vast wel wat inspiratie gebruiken. Dit mooie keukenmagazine staat boordevol keukeninspiratie en is onmisbaar voor wie alles wil weten over de laatste trends en op zoek is naar praktische keuken informatie.

De keuken is een ontzettend belangrijke plek in je woning. Je maakt er je maaltijden, je geniet er in de ochtend van je heerlijke koffie en het is het middelpunt van alle feestelijke afspraken. Omdat je veel tijd in je keuken besteedt, wil je dat je keuken aan al je wensen voldoet. Een vaatwasmachine, genoeg ruimte en natuurlijk mooie kleuren… Ben jij op zoek naar je keuken van je dromen, maar kun je niet vinden wat je zoekt, of wil je gewoon direct de prijs weten van het plaatsen van je wenskeuken? Dan hebben we goed nieuws voor je: hier ontwerp je online én gratis je droomkeuken (en krijg je meteen een kostenplaatje).

Eindelijk is het zover: je gaat een nieuwe keuken kopen! Een droom die uitkomt, want je kunt de keuken helemaal naar eigen wens maken. Maar… hoe pak je dat aan?! We geven je 5 tips.

Het is natuurlijk al veel langer bekend dat de keuken het kloppende hart van het huis is. In 2020 komt dit weer duidelijk naar voren. De moderne keuken is een woonkeuken waarin geleefd wordt. Met deze handige tips krijg je een moderne keuken!

De keuken is een ontzettend belangrijke plek in je huis. Het is de plek waar het avondmaal voor het hele gezin wordt klaargemaakt, waar je in alle rust kunt genieten van een kop koffie en waar je samenkomt met vrienden en familie voor een lekker hapje. Natuurlijk wil je dat je keuken daarom een fijne en gezellige plek is. Benieuwd naar de keukentrends van 2020? Wij vertellen je er graag alles over.

De term witgoed blijft bestaan maar (mat)zwart is het nieuwe wit als het om keukenapparatuur gaat. ETNA had al een divers en compleet assortiment (mat)zwarte producten, maar lanceerde tijdens haar Huisshow nieuwe producten in haar portfolio die aansluiten op deze trend. Deze nieuwe producten zijn te combineren met verschillende keukenstijlen: van retro en urban classic tot industrieel en modern. Een ‘smartsize’ koelkast, een Black Titanium ovenlijn en een retro eiland afzuigkap.

Wilt u zeker zijn dat u niets over het hoofd ziet bij de aanschaf van uw nieuwe keuken? We hebben alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in ‘een speciaal boek’. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s vol nuttige informatie, inspiratie, tips en trends. Vraag hem hier geheel vrijblijvend aan.