4113
Waarom zou je kiezen voor een waterontharder?
Gepubliceerd: 18-11-2019 Laatste update: 12-08-2020

Je hoort er steeds vaker over: kalkaanslag. Kalkaanslag geeft water niet alleen een vieze smaak, maar is ook schadelijk voor je apparatuur en het milieu. Gelukkig is er een oplossing: de Amfa4000 waterontharder. Wij zetten de voordelen van een waterontharder voor je op een rijtje:

 

Betere smaak
Probeer eens een glas water met en zonder kalk, en je merkt duidelijk verschil.Het water is zachter, voller en lichter. Met de Amfa4000 waterontharder heb je tot wel 85% minder last van kalkaanslag!

Lagere energierekening
Door kalkaanslag slibben de leidingen langzaam dicht, en blijft er in verhouding minder ruimte over voor warm water: daardoor geeft je verwarmingssysteem steeds minder warmte af. Een waterontharder voorkomt kalkaanslag en levert dus op termijn een lagere energierekening op!

Langere levensduur apparaten
Ook je apparatuur heeft te leiden onder kalkaanslag. De wasmachine, vaatwasser, waterkoker… door het gebruik van een waterontharder kun je de levensduur van je apparaten met wel 30% verlengen. Ook textiel in de wasmachine slijt minder snel.

Milieuvriendelijker
Zeep en andere schoonmaakmiddelen werken effectiever in zacht dan hard water; er is meer zeep nodig om hard water te laten schuimen. Dat scheelt je niet alleen kosten, maar is ook beter voor het milieu. Zeepresten dragen immers sterk bij aan watervervuiling. Maar ook middels de lagere stookkosten en langere levensduur van apparaten is een waterontharder indirect beter voor het milieu.

Gezondere huid
Tot slot kun je zelfs aan je eigen huid waarschijnlijk merken dat een waterontharder het water zachter en kalkvrij heeft gemaakt. Eczeem patiënten blijken vaak baat te hebben bij een waterontharder.

Hoe werkt de Amfa4000 waterontharder?
In 5 minuten plaats je de compacte waterontharder om de waterleiding. Een magnetisch veld voorkomt vervolgens dat calcium en magnesium kristalliseren: hierdoor hecht het kalk zich niet aan de leidingen en je apparatuur! De Amfa4000 waterontharder is zo krachtig (0.117 Tesla) dat één waterontharder voldoende is voor het hele huis.

De Amfa4000 is tijdelijk verkrijgbaar voor €149,- (oorspronkelijke prijs: €299,-). De waterontharder wordt gratis de volgende dag bij je thuis bezorgd, zonder service- of onderhoudskosten!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide