726
quooker

Kokend water wordt in de keuken veel gebruikt. In de eerste plaats natuurlijk voor het koken van de maaltijd, maar ook voor een kopje thee of instantsoep, het aanlengen van een sausje of het ontvellen van tomaten.

Als je dan kunt kiezen tussen water opzetten of water van 100 graden direct uit de kraan tappen, dan is de keuze waarschijnlijk snel gemaakt. Voor veel mensen is een keuken dan ook niet meer compleet zonder Quooker. Hij hoort thuis in het rijtje van moderne inbouwapparatuur. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder en direct kokend water als je het nodig hebt. Dat is de Quooker.

Het Quooker-systeem bestaat uit een klein reservoir onder het aanrecht, dat verbonden is met een speciale kokend-water-kraan. Dit reservoir is aangesloten op de waterleiding en wordt elektrisch verwarmd. Het water doorloopt het volgende proces:


Vers water stroomt in het reservoir

Het water wordt onder leidingdruk verhit tot 110 graden Celsius

Waterzuivering door een waterfilter

Bij uitstroming koelt het water af en gaat koken.

Alle Quooker-kranen zijn, in verband met het kokende water, voorzien van een kinderveilige bedieningsknop. Meer informatie www.quooker.nl

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners