1719
Snel koud, of kokend water

Snel koud, warm of kokend water uit één kraan
Inventum introduceert veiligste kookkraan: AquaSpot Alessio 3-in-1

Inventum introduceert de 3-in-1 kookkraan AquaSpot Alessio. Met kindveilige tiptoetsbediening. De nieuwe kookkraan schakelt snel tussen koud, warm en kokend water. Met één druk op de knop krijg je direct kokend water, wanneer je de knop loslaat stopt het water direct. De one touch panvulfunctie is ook erg handig.

De boiler is gemaakt van titaan voor een puur zuivere smaak. De kraan is voorzien van het IntelliProtect-systeem en daardoor de veiligste kookkraan van dit moment. De nieuwe kookkraan bespaart drinkwater en wachttijd en is energiezuiniger dan een gewone waterkoker.

Design
De Inventum AquaSpot is uitgevoerd met een zwarte soft touch drukknop. Innovatief en erg mooi. Zowel de AquaSpot kookkraan als de boiler hebben een opvallend design dat past bij een moderne keuken. Voor dit ontwerp tekende de internationaal bekroonde topdesigner Mathis Heller van WeLL Design.

IntelliProtect
Kokend water uit de kraan is ideaal, maar het kan risico’s geven bij een moment van onachtzaamheid of bij gebruik door kinderen. Daarom heeft Inventum een uniek en gepatenteerd veiligheidssysteem ontwikkeld: IntelliProtect.

Met dit systeem is het veiligheidsniveau van de AquaSpot instelbaar. Er is keuze uit drie veiligheidsniveaus: één, twee of drie keer drukken en de toets ingedrukt houden om het kokend water te laten stromen. Laat je de toets los, dan stopt het water direct met stromen. Er is dus altijd een bewuste combinatie vereist om veiligheid te kunnen bieden. Met de 3-in-1 AquaSpot kookkraan schakel je veilig en snel van koud naar kokend water. De AquaSpot heeft voor deze innovatie een GIO award ergonomie gewonnen. Door het druksysteem is het bedienen van de kraan een stuk eenvoudiger en minder inspannend.

Panvulfunctie
Bijzonder is ook de panvulfunctie. Zodra deze functie bewust wordt geactiveerd, blijft het kokend water continu stromen nadat de drukknop op de kraan 10 seconden is vastgehouden. Eén druk op de knop en de waterstroom stopt weer. Zowel de veiligheidsniveaus als de panvulfunctie zijn eenvoudig instelbaar met een keuzetoets op het front van de boiler. De LED-lampjes op de boiler geven duidelijk aan welke functie je hebt gekozen en geactiveerd.

Informatie
De Inventum 3-in-1 kookkraan AquaSpot Alessio wordt geleverd inclusief titaanboiler (keuze uit 4 of 8 liter). De AquaSpot is ook leverbaar als solo kookkraan, in drie designs. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar AquaSpot.nl.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners