1583
CeraVie en CeraLuna
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 20-03-2022

Specialist en wereldleider in designsanitair en keukenoplossingen Ideal Standard stelt twee nieuwe keukenkranen voor: CeraVie en CeraLuna. Beide zijn ze het resultaat van een doordachte technologie en combineren ze functionaliteit met design en elegantie.

CeraVie
De eengreepsmengkraan CeraVie met draaibaar gegoten uitloop heeft een straalregelaar en een speciale CLICK-cartouche die water-en energiebesparend functioneren. Zo garandeert deze innovatieve technologie een betere regeling van het watervolume en meer controle over de temperatuurregeling. CeraVie combineert verder functionaliteit met elegantie. Het design is een samenspel van strakke en welvende vormen dat elke keuken een eigen accent geeft. Daarnaast is de kraan uiterst praktisch, zo zijn er bijvoorbeeld varianten met uittrekbare handdouche.

Verkoopprijs eengreepsmengkraan CeraVie: 254 euro excl. BTW
Verkoopprijs eengreepsmengkraan CeraVie: 325 euro (combi met handdouche) excl. BTW

CeraLuna
Een andere nieuwe keukenkraan is CeraLuna. Deze onderscheidt zich door een streng geometrische, maar toch vloeiende vormgeving. Het heldere en eigentijdse design is consequent eenvoudig. De hoge rechthoekige uitloop biedt niet alleen een optimale bewegingsvrijheid, maar ook een stevige grip door anti-slip structuur aan de onderkant. Bovendien kan je de kraan volledig uittrekken zodat je ook over een praktische handdouche beschikt.

Verkoopprijs eengreepsmengkraan CeraLuna: 372 euro (combi met handdouche) excl. BTW

Meer informatie: www.idealstandard.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide