755
Fontana luce 40 sollitaire

Nieuw van Solitaire: de eengreepskraan Fontana luce 40! Uitgevoerd in glanzend chroom (SOW0567900) of stoere stainless steellook (SOW567950). Deze kraan heeft een onverwacht extraatje dat kleur geeft aan iedere keuken en daardoor ook nog eens bijzonder veilig is. Het heeft namelijk een geintegreerde LED-verlichting. Bij warm water geeft de kraan een hel rode kleur aan het water. Bij koud water wordt de waterstraal fel blauw verlicht. Zo ziet u in een oogopslag of het water heet, lauw of koud is.

Dat betekent: nooit meer vingers branden aan te heet water! En onderscheidendl: het is de waterstroom zelf die een onzichtbaar ingebouwde dynamo aandrijft voor het opwekken van energie om kleur te geven aan het water. Dus er komt geen electriciteit vanuit stopcontact aan te pas.

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS KEUKENBROCHURES (TIP!)

Ben je op zoek naar meer keukeninspiratie of wil je je offline laten inspireren door de laatste trends? Vraag dan onderstaande keukenbrochures helemaal gratis aan.

Vergeet het vinkje niet bij Ja, stuur mij dit design keukenboek
Alle velden zijn verplicht voor een goede verwerking van uw aanvraag

Invalid Input

Onze partners