1433
Kludi L-Line kranen
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 04-07-2017

Soms wordt iets pas gemist op het moment dat het er is. Zonder afstandsbediening is televisiekijken ook mogelijk, zonder mobiele telefoon was het leven niet minder. Zo is het ook met de KLUDI L-INE keukenmengkraan met horizontaal te verschuiven telescopische uitloop.

Iedereen heeft een keukenmengkraan maar vrijwel niemand heeft nog het gemak mogen proeven van een uitloop die horizontaal in lengte kan varieren. Met de 220 graden draaibare en uitschuifbare uitloop komt het water altijd op de juiste plek.

En alsof dat nog niet genoeg is, is het uitschuifbare deel ook geheel uitneembaar. De flexibele slang geeft nog eens 45cm extra "speelruimte". Horizontaal, verticaal, axiaal, diagonaal, het water is alle kanten op te bewegen. Een pan, een emmer en een grote vaas zijn dan ook in een handomdraai gevuld.

De minimalistische hendel geeft maximaal bediengemak.De eenvoudige belijning straalt rust uit. De KLUDI L-INE keukenmengkraan met de uitschuifbare telescopische uitloop past in iedere keuken.

Verkrijgbaar bij de keuken- en sanitairspecialist.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide