1298
Kludi L-Line kranen

Soms wordt iets pas gemist op het moment dat het er is. Zonder afstandsbediening is televisiekijken ook mogelijk, zonder mobiele telefoon was het leven niet minder. Zo is het ook met de KLUDI L-INE keukenmengkraan met horizontaal te verschuiven telescopische uitloop.

Iedereen heeft een keukenmengkraan maar vrijwel niemand heeft nog het gemak mogen proeven van een uitloop die horizontaal in lengte kan varieren. Met de 220 graden draaibare en uitschuifbare uitloop komt het water altijd op de juiste plek.

En alsof dat nog niet genoeg is, is het uitschuifbare deel ook geheel uitneembaar. De flexibele slang geeft nog eens 45cm extra "speelruimte". Horizontaal, verticaal, axiaal, diagonaal, het water is alle kanten op te bewegen. Een pan, een emmer en een grote vaas zijn dan ook in een handomdraai gevuld.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

De minimalistische hendel geeft maximaal bediengemak.De eenvoudige belijning straalt rust uit. De KLUDI L-INE keukenmengkraan met de uitschuifbare telescopische uitloop past in iedere keuken.

Verkrijgbaar bij de keuken- en sanitairspecialist.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners