1340
Keukenkranen,
Gepubliceerd: 16-08-2012 Laatste update: 17-07-2017

Passend bij haar kranen presenteert Dornbracht Water Dispensers. Met één druk op de hendel leveren de Water Dispensers onmiddellijk heet water (93 °C). Warme dranken zoals koffie en thee kunnen zo op elk moment snel en comfortabel worden bereid.

Naast een variant als Hot Water Dispenser is hij ook verkrijgbaar als Hot & Cold Water Dispenser. Ook bij deze variant is de bediening uiterst comfortabel: bedieningshendel naar achter: koud water, bedieningshendel naar voren: heet water. De Water Dispensers zijn ideaal voor gebruik in de Water Zone Drinking, die binnen het concept van de Water Zones tegemoet komt aan de wens van een eigen drinkwaterbron in de keuken of in andere ruimtes.

Hot Water Dispensers en Hot & Cold Water Dispensers zijn vanaf maart 2012 verkrijgbaar in de kleuren chroom en platina mat.

Verkoopadviesprijs Hot Water Dispenser: vanaf € 453,51 (incl. btw). Verkoopadviesprijs Hot & Cold Water Dispenser: vanaf € 488,50 (incl. btw).

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide