4560
Solitaire 3-in-1 kranen
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 09-11-2017

Solitaire introduceert een gevarieerde collectie 3-in-1 kranen bestaande uit vier verschillende modellen. Strak vierkant of glad en rond; Solitaire biedt keuze, allen met het voordeel van kokend, warm en koud water uit 1 kraan. De 3-in-1 kraan biedt naast gemak ook praktische en esthetische voordelen zoals ruimtebesparing op het aanrecht en rond de spoelbak. Bij het aansluiten zijn geen extra boorgaten in het werkblad nodig. De boiler voor kokend water past liggend achter de plint. Ontwerp en productie van de Solitaire kranen vindt plaats in Italië.

Het gemak van kokend water uit een kraan behoeft geen toelichting, net zo min als het voordeel van ruimtewinst als men 1 kraan heeft voor het kokende, warme en koude water. De huidige gewone keukenkraan kan men eenvoudig vervangen door de nieuwe kranen van Solitaire zonder extra boorgaten te hoeven maken in het werkblad. De 4,7 liter boiler is compact en past liggend achter een plint van 15 centimeter hoogte.

Naast opvallend design staan veiligheid en duurzaamheid voorop bij Solitaire. Met de eenhendel mengkraan kan koud en warm water verkregen worden. De andere knop is uitsluitend voor kokend water. Deze veilige druk-draaiknop met terugslagveer-mechanisme zorgt ervoor dat zodra de knop losgelaten wordt, het kokende water direct wordt afgesloten. Bij alle Solitaire kranen krijgt men twee filters om het water, bij de aanvoer, optimaal te reinigen van zand- en kalkdeeltjes. De kranen zijn uitgevoerd in hoogwaardig chroom en Solitaire geniet dezelfde fabrieksgarantie als de andere BSH-merken.

De basismodellen Bollire Rotondo en Linea zijn vanaf 999 euro verkrijgbaar. Het ronde model Bollire Airone heeft een richtprijs van 1249 euro en het topmodel Bollire Quadro heeft een richtprijs van 1399 euro.

Solitaire
In 1997 werd Solitaire gelanceerd door Bosch- en Neffimporteur Willem van Rijn. Sinds 1 januari 2009 maakt het nichemerk onderdeel van de BSH Huishoudapparaten B.V. en ontwikkelt het design keukenkranen, zeepdispensers en afzuigkappen. Alle BSH merken voeren Solitaire in hun assortiment.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide