1262
KWC

De prijs wordt verleend voor bijzonder goed en bijzonder innovatief design. En precies daarvoor staat KWC SIN highflex®.

Het oordeel van de jury
De keukenmengkranenserie overtuigt naar de mening van de jury door grote functionaliteit, individueel design, hoge afwerkingskwaliteit en innovatieve technologie.

Alles, van de gesloten vorm met naadloze overgangen tot en met de platte bedieningshendel, zorgt ervoor dat de mengkranen bijzonder makkelijk schoon te houden zijn. Bij de versie KWC SIN highflex® zijn twee functies gecombineerd: een omschakelbare vaatdouche om heen en weer te schakelen tussen zeef- en Neoperl®-straal en een over 360 draaibare uitloop. De innovatieve highflex®-veerslang geeft maximale flexibiliteit en gaat altijd automatisch terug naar de oorspronkelijke positie.

Functionele wereldprimeur
In het model KWC SIN met gepatenteerde highflex®-veerslang zijn twee functies gecombineerd:
een omschakelbare vaatdouche met flexibele highflex®-veerslang, die zo nodig voor een groter bewegingsbereik zorgt, en als de omschakelbare vaatdouche in de douchehouder geplaatst is een draaibare uitloop met een draaibereik van 360

Economisch, ecologisch
De jury heeft bij de keus speciaal gelet op criteria als milieubescherming, efficiënt energiegebruik en duurzaamheid. Ook dit zijn kenmerken van de nieuwe mengkraanserie van KWC:
- De geïntegreerde straalregelaar Neoperl Caché® reduceert het watervolume bij de normale straal tot 8 l/minuut, bij de zeefstraat tot 6 l/min.
- Het geraffineerde platform van het mengkraanconcept leidt tot een aanmerkelijk geringer materiaalverbruik en tot meermalig gebruik van de componenten.

Internationale reputatie
Aan de prijs zijn internationaal erkende kwaliteitskenmerken verbonden. De wedstrijd Design Plus powered by ISH is speciaal gericht op bijzonder goed vormgegeven oplossingen en bekroont producten die zich onderscheiden door een optimaal samenspel van duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit. Hij behoort sinds circa 30 jaar tot de toonaangevende designwedstrijden in Duitsland.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners