1674
KWC keukenkranen
Gepubliceerd: 03-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

Met KWC ONO highflex biedt het Zwitserse merk KWC een nieuwe kijk op flexibel watergebruik in de moderne, royale keuken. Deze minimalistische keukenmengkraan is voorzien van een vaatdouche met de innovatieve, gepatenteerde highflex-slangtechnologie. Deze zorgt voor een ongeëvenaarde dynamische en flexibele actieradius.

Innovatieve technologie
Highflex biedt de ideale vaatdouche voor de keuken waarin hoge eisen worden gesteld aan functionaliteit en design. De sobere, praktische vormgeving van de vaatdouche past perfect bij het design van de KWC ONO semipro keukenmengkraan. De vaatdouche is met één hand te bedienen en eenvoudig in de gewenste positie te brengen. Door het indrukken van de vaatdouchehendel schakelt een onderdrukschakelaar de watertoevoer automatisch van mengkraanuitloop over naar de vaatdouche. De bediening biedt een keuze uit twee straalsoorten: op het eerste niveau een praktische zeefstraal, op het tweede niveau een volle drukstraal voor verwijdering van bijzonder hardnekkig vuil.

Zowel de vaatdouche als de zeer vlakke kraanuitloop zijn 360� draaibaar en bieden daarmee een royale actieradius aan de gootsteen. Kenmerkend voor highflex is de esthetische veerslang die na gebruik onmiddellijk weer de oorspronkelijke positie inneemt. Omdat de vorm in ruststand stabiel blijft, is een vaatdouchehouder niet noodzakelijk. Optioneel is wel een magnetische vergrendeling verkrijgbaar.

Keukenmengkraan
De geraffineerde KWC ONO semipro keukenmengkraan heeft een bedieningsmechanisme van zeer sterk en toch verbazend dun, gehard roestvrijstaal, dat in een afgedichte sleuf loopt. Deze innovatieve bewegingsvorm zorgt voor minimale voegen en optimale hygiëne en een zeer exacte bediening. De over 360 graden draaibare, opvallend vlakke uitloop onderstreept het minimalistische design.

Eenvoudige reiniging
De KWC ONO highflex keukenmengkraan is eenvoudig te reinigen en te ontkalken. Het homogene oppervlak van de veerslang is met een microvezeldoek snel schoon te maken. De vlak geïntegreerde Neoperl Caché is met een speciale, bijgeleverde sleutel eenvoudig uit te nemen waardoor kalk en vuil in een handomdraai te verwijderen zijn.

KWC ONO highflex is de perfecte oplossing voor de keuken waarin hoge eisen worden gesteld. De hoge uitloop, de krachtige waterstraal en de 360� wendbaarheid maken deze kraan in het bijzonder geschikt voor liefhebbers van een moderne, royale keuken met bijvoorbeeld een eilandopstelling of dubbele gootstenen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide