1508
Spaarzame keukenkraan
Gepubliceerd: 19-03-2014 Laatste update: 25-04-2017

Ideal Standard kreeg op 28 februari 2014 een prestigieuze iF Product Design Award 2014 uitgereikt voor de nieuwe kranencollectie Ceraplan III die een opvallend design aan een innovatieve technologie koppelt.

De keuken is zonder twijfel een van de belangrijkste ruimtes in een huis. Het is veel meer dan de plaats waar het eten wordt bereid. De keuken is de ontmoetingsplaats binnen een gezin. Elke keuken ademt een eigen sfeer uit, modern of eerder klassiek. Ideal Standard biedt met de Ceraplan III collectie de juiste kraan, ook voor uw keuken. Door de hoogwaardige kwaliteit doorstaat deze kraan een drukke keukendag met gemak.

Ceraplan III is een complete kranencollectie voor wastafel, fontein, bad en douche en bevat tot maar liefst 5 modellen voor de keuken. We lichten 2 modellen verder toe :

Keukenkraan met Blue Start technology (B0770AA) -richtprijs € 145 exclusief BTW
Keukenkraan met beweegbare uitloop met straalregelaar. Dit model heeft een sprong van 234 mm, de hoogte van de uitloop is 124 mm. Deze kraan is uitgerust met een vernuftige technologie: BlueStart. Zo opent de centrale stand van de greep over koud water in plaats van gemengd water, waardoor de warmwatervoorziening niet meteen aanslaat en je dus geen energie verspilt. Dit model is ook beschikbaar zonder BlueStart technology of in een versie met lage druk, te gebruiken voor een electrische boiler onder het aanrecht.

Keukenkraan met hoge buisuitoop (B0725AA) -richtprijs € 130 exclusief BTW
Elegante keukenkraan met beweegbare uitloop met straalregelaar. De sprong bedraagt 230 mm, de hoogte van de uitloop is 243 mm met een totale hoogte van de kraan van 318 mm. Beide kranen beschikken ook over deze sterke troeven : De ingebouwde ‘click’-cartouche (temperatuur-en debietbegrenzer) met keramische schijven zorgt voor waterbesparing tot 50%, zonder aan comfort in te boeten. Want door het mengen van lucht en water, verlies je geen debiet en verbruik je slecht 6 liter per minuut tot de lichte weerstand. De geïntegreerde temperatuurbegrenzer zorgt voor optimale veiligheid en voorkomt verbranding.

De onderbevestiging Easy-Fix garandeert een gemakkelijke installatie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide