1350
GROHE Blue

GROHE introduceert dé waterbron voor in huis Niet meer sjouwen met flessen bronwater. Sanitairfabrikant Grohe introduceert binnenkort GROHE Blue® ; een moderne keukenmengkraan die in combinatie met een revolutionair filter water laat smaken als mineraalwater. GROHE Blue® filtert het water namelijk net als een natuurlijke waterbron in vier stappen. De keukenmengkraan heeft twee gescheiden leidingen in de uitloop; één voor het normale mengwater en één voor het gefilterde water. Het filter is 6 maanden houdbaar en is goed voor maar liefst 500 liter gefilterd drinkwater.

Starterkit
De GROHE Blue® starterkit bestaat uit drie onderdelen voor een heerlijk glas bronwater en de perfecte presentatie; het filter, de keukenmengkraan en de karaf. Het filter verwijdert metalen, vuil, chemicaliën en restdeeltjes uit het water die de smaak en geur beïnvloeden. De LED indicaties op de kraan geven de capaciteit van het filter aan. Het water komt uit de kraan die twee aparte uitlopen heeft; één voor het normale koude en warme mengwater en één voor het gefilterde water. Dit gefilterde water kan mooi in de luxe GROHE Blue® karaf geserveerd worden. Het water gefilterd door GROHE Blue® is volgens Frans onderzoek qua smaak vergelijkbaar met het bronwater van merken als Evian en Vittel.

De natuur in huis
GROHE Blue® filtert het water, net als de natuurlijke waterbronnen, in vier stappen tot bronwater. Stap 1: Het voorfilter haalt het grove vuil uit het water. Stap 2: De ionenwisselaar reduceert metalen als lood en koper. Stap 3: Het koolstoffilter verwijdert storende reuk- en smaakstoffen. Stap 4: Het fijnfilter verwijdert tot slot het allerlaatste vuil uit het drinkwater.

Met minimaal 500 liter gefilterd water per half jaar levert GROHE Blue® bovendien een besparing voor het milieu op ten opzichte van de flessen bronwater in de supermarkt; geen gebruik van plastic flessen en slechts eenmalig transport en opslag.

Verkrijgbaarheid
GROHE Blue® is vanaf 1 juli verkrijgbaar bij de keuken- en sanitairspeciaalzaken. De consumentenadviesprijs van de GROHE Blue® starterkit is a 999,-.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners