1463
Veris Grohe keukenkraan

Grohe introduceert in het najaar van 2009 twee nieuwe keukenkranen. De recent geïntroduceerde badkamerserie Veris krijgt ook een keukenmengkraan met de typische kenmerken van de Veris-lijn, zoals de overgang tussen het cilindrische kraanhuis en de platte uitloop. En de verschillende keukenkranen uit de bekende Zedra serie krijgen een compleet nieuw design, dat uitstekend aansluit bij de hedendaagse keuken.

Veris in de keuken
De zo kenmerkende badkamerproducten in de Veris lijn, worden uitgebreid met een even bijzondere keukenkraan. Hiermee komt ook in de keuken een kraan beschikbaar met een opvallend design; de cilindrische vorm aan de onderkant van de kraan, gaat vloeiend over in een onderscheidende, platte uitloop. Tevens heeft de Veris kraan een Grohe joystick hendel voor de bediening. Zoals van Grohe verwacht mag worden zijn bij deze kraan verschillende technologieën gebruikt; GROHE SilkMove® garandeert een comfortabele en nauwkeurige bediening en GROHE StarLight® zorgt voor een langdurig glanzende chroomlaag. De consumentenadviesprijs ligt rond € 1.000,-

Nieuw design Zedra
De drie varianten van de Zedra keukenkraan hebben een metamorfose ondergaan. De nieuwe look van Zedra kenmerkt zich door fijnere, strakkere lijnen. De Zedra kranen met nieuw design - die zowel voorzien van een chroomlaag als in RVS verkrijgbaar zijn - hebben een uitrekbare slang met een handdouche, vuistdouche of mousseur. Naast de GROHE StarLight® en de GROHE SilkMove® technologie, wordt de Zedra gekenmerkt door GROHE SpeedClean® dat ervoor zorgt dat eventuele kalkaanslag op de hand- of vuistdouche van de kraan in een handomdraai verdwijnt. De consumentenadviesprijzen variëren van € 390,- tot ongeveer € 650,-.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners