1673
Keukenkraan KWC Piana
Gepubliceerd: 05-03-2015 Laatste update: 03-07-2017

Franke Kitchen Systems en KWC voegen weer een nieuw product toe aan hun assortiment met KWC PIANA. De keukenkraan is praktisch, maar tegelijkertijd chique en van compromisloze Zwitserse kwaliteit. De perfecte combinatie voor een keuken waarin geleefd wordt.

De nieuwste KWC kraan bevat tal van handige functies. Met de draaibare uitloop van de mengkraan heb je alle vrijheid om te bewegen, de kraan heeft namelijk een zwenkbereik van 160°. De uittrekbare handdouche die tot 60 centimeter kan worden uitgetrokken maakt van dagelijkse activiteiten in de keuken moeiteloze handelingen.

Met de naadloos geïntegreerde soft touch bediening kan bij het gebruik van de handdouche gemakkelijk tussen de twee stralen worden geschakeld. De zeef van de uittrekbare vaatdouche is heel eenvoudig te reinigen dankzij een Turn And Clean sluiting. Zonder het gebruik van gereedschap kan de zeef worden losgedraaid, gereinigd en weer vastgezet worden. Zo houd je dus de kraan perfect hygiënisch schoon.

Frans Colen, Marketing & Communicatie Manager bij Franke Nederland: “In 2013 heeft de Franke groep KWC AG overgenomen. Hierdoor is ons assortiment kranen nog verder verbreed. KWC PIANA is een perfecte kraan voor de mensen die optimaal gebruik willen maken van hun keuken en toch van chique design houden.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide