2563
Keukenkraan en spoelbak in één
Gepubliceerd: 20-11-2017 Laatste update: 02-12-2017

hansgrohe, specialist in badkamer- en keukensanitair, introduceert een reeks spoelbakken van roestvrij staal. In combinatie met de keukenkranen van het merk haal je zo een totaaloplossing voor je keuken in huis. Bijzonder is dat je de spoelbakken kunt uitrusten met de Select-technologie van hansgrohe. Hierdoor kun je de keukenkraan niet alleen traditioneel met de greep bedienen, maar ook via een extra knop vooraan op je gootsteen. Dat zorgt voor meer ruimte en bewegingsvrijheid. De spoelbakken zijn te combineren met alle keukenkranen van het merk.

De collectie herken je aan de premiumlook: de spoelbakken van kwalitatief roestvrij staal zijn met de hand gelast en hebben stuk voor stuk strakke vormen en precieze hoeken die eenvoudig schoon te maken zijn.

Nieuwe manier van bedienen
Origineel en inventief is dat hansgrohe ook een gloednieuwe manier introduceert om de keukenkraan te bedienen. Om in de flow van het koken te blijven, moet je elke beweging zo eenvoudig mogelijk houden. hansgrohe helpt je hierbij met de Select-knop. Dat is een extra knop waarmee je snel de waterstroom kunt aan- of uitzetten. Het merk heeft met Metris Select en Talis Select alvast twee keukenkranen voorzien van die technologie. Nu kun je echter ook je spoelbak met die oplossing uitrusten, en dat op twee manieren.

1. Bedieningsgreep
Bij de eerste oplossing heeft de keukenkraan geen bedieningsgreep meer. Die zit namelijk rechts vooraan op de spoelbak gemonteerd. Met de bedieningsgreep op de spoelbakrand bepaal je precies de temperatuur en sterkte van de waterstraal. De waterstroom aan- of uitzetten doe je met een druk op de Select-knop, bovenop de kraan.

2. Select in de spoelbak zelf
Een tweede model integreert de Select-technologie van hansgrohe in de spoelbak zelf. Dankzij die technologie laat je met een druk op de extra Select-knop het water stromen. Je spoelbak heeft dus niet alleen een traditionele kraan, maar ook een grote Select-knop rechts vooraan om snel de waterstroom van de multi-jetkeukenmengkraan aan of uit te zetten. Met die knop open of sluit je ook de afvoer. Zo blijf je eenvoudig in de flow van het koken.

sBox: slimme techniek in de keukenkast
Een kraan met een uittrekbare uitloop biedt meer flexibiliteit en maakt keukenklusjes eenvoudiger. De technologie die achter zo’n kraan schuilt, is niet altijd eenvoudig. De uittrekbare slang zit vaak onbeschermd in de onderkast en maakt veel lawaai bij gebruik. Daarom introduceert hansgrohe de sBox, een handige oplossing voor uittrekbare kranen. Het systeem past in alle standaard onderkasten en maakt dat de slang netjes en beschermd blijft tegen bijvoorbeeld buizen of vuilnisbakken.

Bovendien staat de sBox voor een stille werking én meer bewegingsvrijheid. De slang is langer, waardoor je 26 cm verder kunt gaan dan met modellen zonder sBox (tot 76 cm). Dat betekent dat je eenvoudig een pan met water kunt vullen die op het aanrecht staat, zonder dat je die in de spoelbak hoeft te zetten.

Keukenspoelbakken van hansgrohe

  • Zes modellen spoelbakken voor onderbouw, vijf voor opbouw of naadloos gelijk met het werkblad (= vlakbouw).
  • Keuze uit spoelbakken met één of twee bakken, met of zonder afdruipvlak.
  • Voor onderkasten met een diepte van 60, 80 of 90 cm.
  • Gaat samen met alle keukenkranen van hansgrohe.
  • Ook te combineren met extra Select-knop geïntegreerd in de spoelbak.
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide