1692
Hobbykok kiest professionele kraan
Gepubliceerd: 27-08-2015 Laatste update: 17-07-2017

Voor steeds meer mensen met een passie voor koken wordt koken een serieuze hobby. Vanzelfsprekend groeit daarop de vraag naar keukenuitrustingen die voldoen aan de steeds hogere eisen die door ambitieuze hobbykoks aan de apparatuur worden gesteld. Geïnspireerd door professionele apparatuur, werkt Dornbracht continu aan het verbeteren van de processen in de keuken. De kranen van Dornbracht brengen hetzelfde comfort als dat van de professionele keuken, maar dan in de keuken thuis. Het voordeel: hoe gemakkelijker je kunt werken des te meer tijd er over blijft voor creativiteit bij de bereiding van gerechten.

De nieuwe pull-down-kranen Sync en Tara Ultra zorgen bijvoorbeeld voor bijzondere flexibiliteit. Hun uittrekbare uitloop laat zich comfortabel naar iedere gewenste stand brengen en vergroot zo de actieradius bij de spoelbak. Daarbij biedt het type pull-down twee straalsoorten: een natuurlijk, heldere lamineerstraal (optimaal voor snel en precies vullen van pannen) en een krachtige douchestraal (perfect voor het wassen en spoel van groenten, vlees en vis).

De keukenkraan ENO is vanaf nu verkrijgbaar met verhoogde uitloop en naar keuze als variant met uittrekbare uitloop met twee straalsoorten. Voor nog meer flexibiliteit en comfort aan de spoelbak.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide