2088
Dark platinum voor in de keuken

De keuken vormt steeds vaker een architectonische eenheid met de woonkamer. Des te belangrijker wordt de individuele inrichting van deze ruimte. Met het nieuwe oppervlak Dark Platinum mat voor de keuken biedt Dornbracht de mogelijkheid tot nog meer inrichtingsvrijheid. Dark Platinum Matt is direct beschikbaar voor alle Pull-down-kranen uit de series Sync en Tara Ultra alsook voor Lot, Tara Classic en de bijbehorende accessoires.

Het nieuwe oppervlak kenmerkt zich door een donker, zijdematte kleur met een fijn geborsteld oppervlak dat een natuurlijke warmte uitstraalt.

In combinatie met de nieuwe kleurige keukenspoelbakken van Dornbracht (zwart, wit en zand) ontstaan zo opvallende accenten of een aangename harmonie. De kraan zelf wordt het centrale object van de open woonkeuken.
 
Dark Platinum mat is een authentiek, edel, PVD-bedekt metaaloppervlak. Gemakkelijk te reinigen, te onderhouden, robuust en krasvast.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners