2271
Dark platinum voor in de keuken
Gepubliceerd: 23-08-2018 Laatste update: 03-08-2021

De keuken vormt steeds vaker een architectonische eenheid met de woonkamer. Des te belangrijker wordt de individuele inrichting van deze ruimte. Met het nieuwe oppervlak Dark Platinum mat voor de keuken biedt Dornbracht de mogelijkheid tot nog meer inrichtingsvrijheid. Dark Platinum Matt is direct beschikbaar voor alle Pull-down-kranen uit de series Sync en Tara Ultra alsook voor Lot, Tara Classic en de bijbehorende accessoires.

Het nieuwe oppervlak kenmerkt zich door een donker, zijdematte kleur met een fijn geborsteld oppervlak dat een natuurlijke warmte uitstraalt.

In combinatie met de nieuwe kleurige keukenspoelbakken van Dornbracht (zwart, wit en zand) ontstaan zo opvallende accenten of een aangename harmonie. De kraan zelf wordt het centrale object van de open woonkeuken.
 
Dark Platinum mat is een authentiek, edel, PVD-bedekt metaaloppervlak. Gemakkelijk te reinigen, te onderhouden, robuust en krasvast.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide