1372
Damixa keukenkraan

Damixa blijft haar traditie van producent van geavanceerd design trouw en introduceert nu het conceptueel denken. Design wordt daarbij aan unieke normen onderlegd. Grensverleggende technologie lag aan de basis van het ontwerp van een aantal futuristisch ogende concepten voor mengkranen.

G-type V 3.0® is de eerste in een reeks revolutionaire mengkranen voor de toekomst. De mengkraan staat voor alles wat damixa nauw aan het hart ligt : design, eenvoud en perfectie qua vorm en qua gebruik. De look van de mengkranen is even verrassend als de achterliggende technologie revolutionair is. Achter de geavanceerde afwerking gaan immers een aantal uitgekiende vernieuwingen schuil waardoor het mengsysteem alleen werkt door het verschuiven van de platen voor warm en koud water. Dit resulteert in een schitterend evenwicht tussen vormgeving en functionaliteit.

De G-type V 3.0® serie bevat een compleet assortiment voor keuken en badkamer met mengkranen voor spoelbakken, wastafels, baden, bidets en douches. De serie wordt verder aangevuld met vaste en verstelbare sproeikoppen.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners