1514
Damixa keukenkraan
Gepubliceerd: 04-09-2012 Laatste update: 26-09-2017

Damixa blijft haar traditie van producent van geavanceerd design trouw en introduceert nu het conceptueel denken. Design wordt daarbij aan unieke normen onderlegd. Grensverleggende technologie lag aan de basis van het ontwerp van een aantal futuristisch ogende concepten voor mengkranen.

G-type V 3.0® is de eerste in een reeks revolutionaire mengkranen voor de toekomst. De mengkraan staat voor alles wat damixa nauw aan het hart ligt : design, eenvoud en perfectie qua vorm en qua gebruik. De look van de mengkranen is even verrassend als de achterliggende technologie revolutionair is. Achter de geavanceerde afwerking gaan immers een aantal uitgekiende vernieuwingen schuil waardoor het mengsysteem alleen werkt door het verschuiven van de platen voor warm en koud water. Dit resulteert in een schitterend evenwicht tussen vormgeving en functionaliteit.

De G-type V 3.0® serie bevat een compleet assortiment voor keuken en badkamer met mengkranen voor spoelbakken, wastafels, baden, bidets en douches. De serie wordt verder aangevuld met vaste en verstelbare sproeikoppen.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide