846
keukenkraan
Gepubliceerd: 10-01-2013 Laatste update: 25-04-2017

In de keuken en aan de wastafel is zo vaak even snel water nodig om schone handen te hebben – maar voor veel mensen is deze eenvoudige handgreep heel lastig. Het Zwitserse mengkranenlabel KWC presenteert KWC LIDAR een praktische oplossing voor alle toepassingen.

KWC LIDAR is ontwikkeld om voor stromend water te zorgen op alle plaatsen waar handen hygiënisch gewassen moeten worden: in grootkeukens, aan openbare of particuliere wastafels en niet op de laatste plaats in privékeukens. De automatische mengkraan start het stromen van het water zonder contact. Precies zo lang en precies zo warm of koud als dit gewenst en individueel ingesteld is. Betrouwbaar en veilig. Het nut is groot – de prijs/kwaliteitverhouding is uiterst aantrekkelijk. En daarmee scoort KWC LIDAR vooral ook in de zorgsector.

Het concept

KWC LIDAR is een kwaliteitsproduct van KWC dat qua design en prijs een aantrekkelijk alternatief biedt en daarmee zowel in de openbare sector als in particuliere badkamers en keukens ingang zal vinden. De mengkraan is leverbaar met of zonder instelbare temperatuur en verder met batterij of met elektrische voeding. De bediening is intuïtief, de werking is zuinig, de ergonomie is goed, de technologie is uitgerijpt. Dat zorgt voor veiligheid en comfort. KWC LIDAR is daarmee ideaal voor seniorenhuishoudens en op alle plaatsen waar handicaps normale omgang met mengkranen moeilijk maken.

Het design

Het design van de KWC LIDAR is universeel, tijdloos en duidelijk – alles klopt perfect. En dat is juist de kunst van goede esthetiek. De voegloze vlakken zijn makkelijk te reinigen en de chroomoppervlakken zijn zeer sterk.

De techniek

KWC LIDAR functioneert gewoon betrouwbaar: alle functies kunnen individueel ingesteld worden (waternalooptijd, reinigingsmodus, hygiënespoeltijd etc.) en dankzij de toepassing van de standaardperlator is ook revisie economisch en eenvoudig.

Milieuvriendelijk

Ondanks het grote comfort wordt het waterverbruik met KWC LIDAR automatisch verlaagd tot hoogstens 6 l/min. De nalooptijd kan individueel worden ingesteld en het stroomverbruik is minimaal. KWC LIDAR is volledig gebaseerd op milieuvriendelijke materiaaltoepassing.

Eersteklas service

Verdere goede argumenten zijn de snelle leverbaarheid van maar 3 werkdagen, de beproefde KWC klantenhotline en de lange periode van gegarandeerde verkrijgbaarheid van reserveonderdelen, namelijk minstens 10 jaar.Wonenonline