5132
Riverdale Taste

Of je nu romantisch ontbijt met zijn tweeën, rumoerig luncht met het hele gezin of dineert met een groep vrienden: met het servies uit de TASTE. collection van Riverdale staat er altijd iets gezelligs op tafel! Riverdale bracht al eerder een kop en mok met ‘I love’ print op de markt, maar nog nooit was er zo’n grote keus als nu met de TASTE. collection. De serie bestaat uit ontbijt, diner en soepborden, espresso, cappuccinoen theekopjes, een prachtige theepot en bijpassende schaaltjes die erom vragen te worden gevuld met lekkere, uitnodigende tapas, hapjes en koekjes. Het enige wat je zelf nog hoeft toe te voegen zijn vrienden, lekker eten en gezelligheid!

Het servies is in tijdloos zwart wit uitgevoerd en gemaakt van hoogwaardig durable porcelain dat tegen een stootje kan. Op elk bord staat de tekst ‘I love Breakfast Lunch Dinner’; de kopjes zijn bedrukt met ‘tea’, ‘coffee’ of ‘espresso’ en passen op elke gedekte tafel. Ook aan de servetten is gedacht, deze kan je handig opbergen in de bijpassende servethouders. Last but not least biedt de collectie prachtige XL koffie en theedozen die zó groot zijn dat ze, heel handig, kunnen dubbelen als dienblad.

TASTE the difference!

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners