1128
Vier de herfst met de trendcollectie van Leen Bakker
Gepubliceerd: 26-09-2023

De lucht begint te koelen, de bladeren te verkleuren en de knusse maanden van het jaar staan voor de deur. Met de komst van de herfst en het naderende kerstseizoen introduceert Leen Bakker een trendcollectie die je huis omtovert tot een plek van gezelligheid en comfort. Hier is alles wat je moet weten.

Een huis vol warmte en sfeer

Bij de wisseling van de seizoenen krijgen we vaak de drang om ons huis opnieuw in te richten. Het is het perfecte moment om warme kleuren en sfeervolle accessoires in huis te halen. Dit najaar is de trendcollectie van Leen Bakker een echte uitblinker met krachtige kleuren, rustieke materialen en sprankelende accenten.

Laat je huis oplichten met zonnestralen

Hoewel de herfst en winter vaak worden geassocieerd met kortere dagen en minder licht, betekent dat niet dat je interieur donker en somber moet zijn. Leen Bakker heeft een assortiment dat je huis op een natuurlijke manier doet genieten van de beschikbare lichtinval. Denk aan lichte gordijnen die de zonnestralen doorlaten of subtiele spiegels die de ruimte optisch vergroten.

Goudgeel: het vurige accent voor dit seizoen

Goudgeel is de kleur die dit seizoen domineert. Het brengt de warmte van de herfst in huis en functioneert als een vurig accent in je interieur. Gecombineerd met andere aardetinten, creëert het een harmonieus en rustgevend effect.

Schitterende vazen voor een glanzende sfeer

Vazen zijn meer dan alleen houders voor bloemen. In de nieuwste collectie van Leen Bakker spelen goud, metalen en glazuren de hoofdrol. Deze vazen hebben niet alleen een esthetische functie, maar ze vangen ook licht op unieke wijze, waardoor ze een subtiele schittering aan de kamer toevoegen.

Krachtige koppels: bordeauxrood en paars

leen-bakker-paars.jpg

Deze herfst draait het allemaal om sterke, gedurfde kleurcombinaties. Bordeauxrood en paars komen samen in een explosie van kleur die je interieur zowel verrijkt als verlevendigt. Deze kleuren zijn niet alleen prachtig op zichzelf maar vormen ook een sterk koppel als ze samen worden gebruikt.

Mix en match met een gloednieuwe serviescollectie

leen-bakker-servies.jpg

Eten is een sociale bezigheid, en het servies waarop het eten wordt geserveerd, draagt bij aan de algehele sfeer. Leen Bakker introduceert verschillende servieslijnen die perfect te combineren zijn. Of je nu geniet van een ontbijt op bed, een kopje koffie in de middag of een uitgebreid diner met vrienden en familie, de mogelijkheden om te mixen en matchen zijn eindeloos.

Met deze collectie biedt Leen Bakker een ruime keuze aan stijlvolle en praktische items om je huis dit najaar volledig te transformeren. Het is tijd om je eigen unieke plek te creëren waar je kunt genieten van de kleine en grote dingen die het leven te bieden heeft.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide