2602
Nieuw Stack
Gepubliceerd: 25-05-2017 Laatste update: 11-06-2023

In de vroege morgen, nog vóórdat het ochtendgloren de dag overspoelt, gaan Loof en Not Only White een dialoog aan in de gezamenlijke presentatie 'Morning Dawn' tijdens Design District 2017. Met als gemene deler de ontwerpen van de hand van Joost van der Vecht, brengen zij een ode aan de rite van het opstaan.

Als bezegeling van deze samenwerking presenteren Loof en Not Only White het driedelige plateau ‘Stack’ waarin de liefde voor een origineel product, tijdloos ontwerp en fijne materialen samen komen.

Stack is een set van drie plateau’s vervaardigd uit Hi-Macs, marmer en hout. De ontmoeting van materialen is een visuele en tastbare viering van de samenwerking tussen Loof en Not Only White. Waar Loof wordt weerspiegeld door massief eikenhout draagt Not Only White bij met Hi-Macs, en brengt het marmer de twee tot elkaar. Ontwerper Joost van der Vecht gaf elk plateau een eigen dikte en zachte randen zodat het geheel een sculpturale en samenhangende eenheid vormt.

Stack werkt goed op zichzelf of kan dienen als presentatie plateau om lekkernijen op te serveren.

Beschikbaar in de kleurcombinaties ‘dark’ en ‘blond’.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide