2321

In de vroege morgen, nog vóórdat het ochtendgloren de dag overspoelt, gaan Loof en Not Only White een dialoog aan in de gezamenlijke presentatie 'Morning Dawn' tijdens Design District 2017. Met als gemene deler de ontwerpen van de hand van Joost van der Vecht, brengen zij een ode aan de rite van het opstaan.

Als bezegeling van deze samenwerking presenteren Loof en Not Only White het driedelige plateau ‘Stack’ waarin de liefde voor een origineel product, tijdloos ontwerp en fijne materialen samen komen.

Stack is een set van drie plateau’s vervaardigd uit Hi-Macs, marmer en hout. De ontmoeting van materialen is een visuele en tastbare viering van de samenwerking tussen Loof en Not Only White. Waar Loof wordt weerspiegeld door massief eikenhout draagt Not Only White bij met Hi-Macs, en brengt het marmer de twee tot elkaar. Ontwerper Joost van der Vecht gaf elk plateau een eigen dikte en zachte randen zodat het geheel een sculpturale en samenhangende eenheid vormt.

Stack werkt goed op zichzelf of kan dienen als presentatie plateau om lekkernijen op te serveren.

Beschikbaar in de kleurcombinaties ‘dark’ en ‘blond’.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners