601
Kookwekker

Joseph Joseph introduceert dit najaar de Clip Timer™. Op deze timer zit een clipje op waarmee je de kookwekker aan je kookschort kunt vastmaken. Op deze manier kun je met een gerust hart de keuken verlaten. Nooit meer zorgen te maken of dat je een ring-signaal mist. Je weet altijd hoelang een gerecht nog nodig heeft.

Door het grote LCD-scherm van de Joseph Joseph Clip Timer™ zie je in één oogopslag duidelijk hoeveel tijd je nog hebt. Op het moment dat de kookwekker niet gebruikt wordt laat hij de actuele tijd zien in 12- of 24-uurs weergave. De kookwekker heeft een luid alarm signaal en er zit ook een handig koord bij waarmee je hem aan je kookschort kunt bevestigen. Tenslotte heeft de Clip Timer™ ook een magneetfunctie.

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS KEUKENBROCHURES (TIP!)

Ben je op zoek naar meer keukeninspiratie of wil je je offline laten inspireren door de laatste trends? Vraag dan onderstaande keukenbrochures helemaal gratis aan.

Vergeet het vinkje niet bij Ja, stuur mij dit design keukenboek
Alle velden zijn verplicht voor een goede verwerking van uw aanvraag

Invalid Input

Onze partners