5094
Nieuw IKEA servies 365+
Gepubliceerd: 09-04-2015 Laatste update: 04-07-2017

Het dagelijks leven thuis verandert. Aten we 15 jaar geleden nog iedere dag samen aan de eettafel, nu eten we overal in huis en op elk moment. Deze ontwikkeling inspireerde IKEA om de populaire 365+ collectie compleet te vernieuwen. De moderne borden, glazen, pannen en messen zijn van de hoogste kwaliteit, passen bij hoe we op dit moment thuis eten en zijn geschikt voor alle 365 dagen van het jaar. Of je nu alleen eet achter je bureau of al je vrienden uitnodigt voor een groot diner. De nieuwe serie is vanaf nu verkrijgbaar.

“IKEA 365+ is sinds 1997 één van onze populairste series. Nu – 15 jaar later – is het tijd voor vernieuwing. Alle nieuwe producten hebben een strak, modern design, zijn stapelbaar, van de hoogste kwaliteit en betaalbaar voor zoveel mogelijk mensen. Het servies is gemaakt om erg lang mee te gaan en krasbestendig. Perfect dus voor alle 365 dagen van het jaar en ideaal voor mensen met weinig ruimte. Veelzijdigheid is het uitgangspunt van deze collectie. De producten zijn geschikt voor alle soorten voedsel en alle situaties”, verteld Niclas Karlsson, Sales Manager IKEA Nederland.

Simpel, slim en stijlvol
De stijlvolle borden en schalen uit de 365+ serie hebben een strak en modern design. Dankzij de hoge zijkanten blijft het eten liggen waar het hoort. Handig als je op de bank eet en je bord met één hand vasthoudt. Veelzijdige glazen
De stijlvolle glazen, kannen en karaffen uit de 365+ serie zijn gemaakt van gehard glas en hittebestendig. Bovendien zijn de glazen ontzettend veelzijdig. Gebruik ze om thee uit te drinken, soep in te serveren of toetjes mooi in te presenteren.

IJzersterk
De roestvrij stalen pannen uit de 365+ serie hebben een handige glazen deksel en zijn ijzersterk. De productontwikkelaar van IKEA is zelfs met al zijn 100 kilo op de handvatten gaan staan om ze te testen. Uiteraard zijn de pannen met vlag en wimpel geslaagd.

Specialisten in de keuken
Goede messen zijn onmisbaar in de keuken. De messen uit de 365+ serie zijn van de hoogste kwaliteit en gemaakt uit één stuk roestvrij staal. De groeven in het handvat zorgen voor een stevige grip. Ieder mes heeft zijn eigen specialisme. Zo is er een broodmes, een koksmes, een schilmes en een groentemes.

IKEA blijft verrassen met vernieuwende en innovatieve producten. Het woonwarenhuis heeft het aantal democratic designcollecties aanzienlijk verhoogd naar meer dan 10 per jaar. In deze collecties staat het uitproberen van nieuwe dingen centraal waarbij gelet wordt op de juiste combinatie van vorm, functie, kwaliteit, duurzaamheid en een lage prijs. Zo werkt het IKEA designteam samen verschillende ontwerpers en creatieve artiesten, maar ook met leveranciers die werken met nieuwe productiemethodes en materialen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide