2257
IKEA keukentrends VARDAGEN
Gepubliceerd: 11-02-2016 Laatste update: 12-09-2023

Van de mise en place tot de gedekte tafel: met de nieuwe VARDAGEN serie van IKEA maak je van ieder diner een succes. Het stijlvolle design van de messensets, het klassieke keukentextiel en het tijdloze glaswerk doet denken aan de keuken van vroeger. De designers van IKEA hebben zich dan ook laten inspireren door de kwaliteit en stevigheid van de traditionele, metalen keukenmessen. Deze nieuwe producten zijn vanaf februari verkrijgbaar bij het woonwarenhuis.

Simpel goed snijwerk
Ken je die ouderwetse, stevige keukenmessen van vroeger? Ze gingen een leven lang mee, lagen lekker in de hand en leverden altijd goed snijwerk. Zo simpel is het ook met de VARDAGEN messenset. Wedden dat je het koksmes, broodmes, groentemes en schilmesje nog jarenlang in de keuken tegenkomt?

Schort dat van wanten weet
Als je dat traditionele recept volgt of die heerlijke cake van oma bakt, dan wil je natuurlijk een bijpassend schort en ovenwant. Het tijdloze design van de VARDAGEN serie staat goed bij iedere gelegenheid. Bovendien zijn beiden gemaakt van 100 procent katoen van meer duurzame bronnen*. Comeback van glazen karaf
De traditionele karaf en glazen pot zijn weer helemaal terug. Want het is toch prachtig als je kan zien wat voor heerlijks je op tafel hebt staan? De VARDAGEN glazen pot heeft bovendien een stijlvol deksel, zodat je hier ook eten in kan bewaren.

Ouderwets mooie doeken
Breng je keuken in een prachtige, ouderwetse sfeer met de VARDAGEN theedoeken en het tafelkleed met bijpassende servetten. Het keukentextiel is gemaakt van linnen en gaat jaren mee. Verkrijgbaar in klassieke beige en zwarte tinten.

Lees ook:

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide