5136
Een mooie, duurzame en functioneel gedekte tafel? Zo doe je dat!

Heb jij de handgemaakte servies collectie van The Table al ontdekt? Wij waren op slag verliefd! In samenwerking met The Table mogen wij 2x een shoptegoed verloten. Lees snel verder hoe je kans maakt!

Bijna niets is fijner dan het samenzijn met je vrienden of familie. Lekker bijpraten aan een tafel vol hapjes en lekkere drankjes. Als jij zo’n fijne ochtend, middag of avond organiseert wil je natuurlijk dat die tafel er mooi uitziet: je gaat voor stijlvol servies, goede glazen en prachtig tafellinnen. Ook belangrijk: anno 2020 willen we duurzame materialen. De ultieme combinatie van mooie, duurzame én functionele producten voor die goed gedekte tafel vind je bij The Table. Wonenonline is al fan.

TheTable_family_16_lr_square.jpg

Een groen gedekte tafel
Met de producten van The Table krijg jij een prachtige, groen gedekte tafel. Nee – niet letterlijk groen – maar een tafel vol duurzamematerialen. Bij The Table staat ambachtswerk met oog voor natuur en milieu namelijk hoog in het vaandel: vrijwel alle producten zijn handgemaakt. Het merk zet zich in voor een betere wereld: ze zorgen dat iedereen in de samenwerking een eerlijke betaling en goede arbeidsomstandigheden krijgen, compenseren CO2 uitstoot en gebruikt geen plastic in het verwerken én versturen van de producten. Bij The Table vind jedus de ideale combinatie van mooi en duurzaam. Dat voelt goed!

TheTable_family_14_lr.jpg

Verschillende lijnen
The Table biedt verschillende lijnen aan, met elk een eigen karakter. Van de prachtige vintage-look producten van de collectie (de naam zegt het al) ‘vintage’ tot de het hippe glaswerk dat onder de noemer ‘bubble’ valt: er is voor ieder wat wils. Onze favoriet is de collectie ‘atelier black pepper’. Deze bestaat bijvoorbeeld uit onweerstaanbare mat-zwarte borden met een witte rand, die niet zullen misstaan in onze trendy droomkeuken. Welke lijn past het beste bij je interieursmaak? Of stel je er zelf één samen: de producten zijn onderling goed te mixen and matchen. Zo maak jij die persoonlijke tafel waaraan jij je vrienden en familie in stijl kunt ontvangen.

200417_TheTable_NRC_P1060019.jpg

Win shoptegoed bij The Table!


De 2 winnaars zijn bekend!
Dat zijn geworden Martijn uit Amersfoort en Elsbeth uit Ommen. Jullie ontvangen een persoonlijk bericht!

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS KEUKENBROCHURES (TIP!)

Ben je op zoek naar meer keukeninspiratie of wil je je offline laten inspireren door de laatste trends? Vraag dan onderstaande keukenbrochures helemaal gratis aan.

Vergeet het vinkje niet bij Ja, stuur mij dit design keukenboek
Alle velden zijn verplicht voor een goede verwerking van uw aanvraag

Invalid Input

Onze partners