Heb jij de handgemaakte servies collectie van The Table al ontdekt? Wij waren op slag verliefd! In samenwerking met The Table mogen wij 2x een shoptegoed verloten. Lees snel verder hoe je kans maakt!

 

Bijna niets is fijner dan het samenzijn met je vrienden of familie. Lekker bijpraten aan een tafel vol hapjes en lekkere drankjes. Als jij zo’n fijne ochtend, middag of avond organiseert wil je natuurlijk dat die tafel er mooi uitziet: je gaat voor stijlvol servies, goede glazen en prachtig tafellinnen. Ook belangrijk: anno 2020 willen we duurzame materialen. De ultieme combinatie van mooie, duurzame én functionele producten voor die goed gedekte tafel vind je bij The Table. Wonenonline is al fan.


TheTable_family_16_lr_square.jpg

Een groen gedekte tafel
Met de producten van The Table krijg jij een prachtige, groen gedekte tafel. Nee – niet letterlijk groen – maar een tafel vol duurzamematerialen. Bij The Table staat ambachtswerk met oog voor natuur en milieu namelijk hoog in het vaandel: vrijwel alle producten zijn handgemaakt. Het merk zet zich in voor een betere wereld: ze zorgen dat iedereen in de samenwerking een eerlijke betaling en goede arbeidsomstandigheden krijgen, compenseren CO2 uitstoot en gebruikt geen plastic in het verwerken én versturen van de producten. Bij The Table vind jedus de ideale combinatie van mooi en duurzaam. Dat voelt goed!

TheTable_family_14_lr.jpg

Verschillende lijnen
The Table biedt verschillende lijnen aan, met elk een eigen karakter. Van de prachtige vintage-look producten van de collectie (de naam zegt het al) ‘vintage’ tot de het hippe glaswerk dat onder de noemer ‘bubble’ valt: er is voor ieder wat wils. Onze favoriet is de collectie ‘atelier black pepper’. Deze bestaat bijvoorbeeld uit onweerstaanbare mat-zwarte borden met een witte rand, die niet zullen misstaan in onze trendy droomkeuken. Welke lijn past het beste bij je interieursmaak? Of stel je er zelf één samen: de producten zijn onderling goed te mixen and matchen. Zo maak jij die persoonlijke tafel waaraan jij je vrienden en familie in stijl kunt ontvangen.

200417_TheTable_NRC_P1060019.jpg

Win shoptegoed bij The Table!


Val jij ook als een blok voor dat prachtige servies van de serie ‘atelier black pepper’? Of kun jij niet wachten om een feestje te geven voor al je vrienden, waarbij je de tafel feestelijk dekt met de andere mooie én duurzame producten van The Table?

Dan hebben we goed nieuws voor je: Wonenonline mag 2x een shoptegoed ter waarde van 100 euro bij The Table verloten! Zo kun je jouw lievelingsproducten uitzoeken en je droomcombinaties samenstellen. Wil jij dit winnen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Wonenonline en The Table, en wie weet geniet jij binnenkort van de prachtige stukken uit de bovengenoemde collecties.

Actievoorwaarden: Je schrijft je in voor de Wonenonline.nl en de The Table nieuwsbrief. Je kunt jezelf altijd weer uitschrijven middels de uitschrijflink in de nieuwsbrief. De winnaar wordt medio september 2020 bekend gemaakt Wonenonline behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.

Ook leuk om te lezen