Sta je graag urenlang in de keuken om de lekkerste gerechten te maken? Word je enthousiast van mooie natuurproducten, die met echt vakmanschap zijn gemaakt? Hou je wel van een stoer sfeertje? Dan zijn de producten van Witloft echt wat voor jou.

Het perfecte gekookte ei, hoe maak je dat? Juist ja, door het water eerst te laten koken en dan pas het ei toe te voegen. Maar dat zorgt negen van de tien keer natuurlijk voor een kapot ei en van die viezige witte sliertjes in je pan. Met de Egguins eierhouder van Peleg Design overkomt jou dat niet meer.

Goed nieuws voor iedereen die van brood én een opgeruimde keuken houdt: broodtrommelgigant Brabantia komt met een draagbare broodtrommel om je brood, bolletjes of muffins in te bewaren en te serveren. De nieuwe Nic broodtrommel heeft een mooi bamboe deksel en een handig handvat waarmee je hem makkelijk meeneemt naar de tafel voor je binnen-picknick. 

Keukenhulpjes zijn handige apparaatjes waarmee je het koken een stuk eenvoudiger kunt maken. Sommige keukenhulpjes horen echt bij de standaard uitrusting in de keuken. Maar andere hulpjes zijn bijzonder. Ze hebben bijvoorbeeld een extra functie of ze zijn op een andere manier te gebruiken.

Eenvoudig, stapelbaar en gemakkelijk te mixen en matchen in verschillende kleuren of met bestaand servies. Het MIO-servies assortiment ontworpen door Nina Thöming by Flöz Design voor blomus heeft de wereld van het interieurontwerp veroverd, grotendeels dankzij de discrete maar toch opvallende vormen.

Ben jij een echte keukenprins(es) en roer je graag in de pannen dan is een goede pannenset geen overbodige luxe. Het uiteindelijke resultaat van jouw kookkunsten hangt niet alleen af van de ingredienten die je gebruikt, een goede pan is minstens zo belangrijk. Op pannengebied is er een enorme keuze. Wij zetten de diverse soorten pannen eens voor je op een rijtje.

Je kent ze vast wel, die heel specifieke types; zodra ze omringd zijn door potten, pannen en de heerlijkste geurcombinaties, leven ze helemaal op. We hebben het hier natuurlijk over keukenprins(ess)en!

Blomus, introduceert een geheel nieuwe collectie aardewerk: borden, kommen, koppen en kannen in grijze, groene en witte poedertinten. De ontwerpster van deze collectie is Nina Thöming van Flöz Design. De collectie is vanaf februari verkrijgbaar.

s Ochtends hebben de meeste mensen veel haast. Er wordt vaak snel een ontbijtje naar binnen gewerkt voordat men de deur uit gaat. Daar hoort voor veel mensen ook nog eens een kopje koffie bij. Ben jij niet zo’n ochtendmens, maar wil je toch genieten van lekkere koffie? Dan heeft Philips voor jou een oplossing. Met de Senseo koffiezetapparaten van Philips zet je binnen een handomdraai een heerlijk kopje koffie. Ben je dus geen ochtendmens en wil je de dag makkelijk beginnen met wat energie? Dan is een Senseo apparaat ideaal!