3852
Weersta trendy eiken en kies olijfhout keuken
Gepubliceerd: 25-07-2019

Ooit wel eens naar de schitterende tekening van olijfhout gekeken? De structuur van deze houtsoort is werkelijk prachtig en leent zich perfect voor een houten keuken. Bij DB KeukenGroep verkopen ze ook keukens met olijfdecors.Geen ambachtelijk olijfhout, daar kleven kwalitatieve nadelen aan. Maar houten keukens met de look van olijfhout. Ga snel kijken naar de foto’s van Eric en Caroline! Zij kochten één van de chique keukens bij Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland.

Het decor van olijfhout leent zich goed voor strakke keukens zoals deze greeploze keuken. Mooi is, dat het olijfhout doorloopt aan de kopse kanten van het losse kookeiland. Spannend contrasterend is de witte zijde van het keukeneiland waar gewerkt wordt.

Artikel-DB-KeukenGroep-2.jpg

Zwevend werkblad keuken
Het lijkt met deze greeplijsten alsof de lades rondom doorlopen en alsof het composieten werkblad zweeft. Gecombineerd met de stijlvolle inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, getuigt dit van oog voor design!

Artikel-DB-KeukenGroep-3.jpg

Zeven jaar denken Eric en Caroline over hun moderne keuken na, en dan weten ze van opstelling tot afwerking precies hoe hun luxe keuken vorm moet krijgen. Zelf denken ze dat hun keukenontwerp een simpele invuloefening is voor Ardi.

Dat het een keuken met kookeiland zonder bovenkasten wordt, is voor hen niet meer dan logisch. Dat hadden ze jaren geleden al in hun vorige woning, en ze waren hun tijd ermee vooruit.

Nog steeds zien ze uitsluitend voordelen aan deze keukenopstelling, met als enige verbeterpunt dat Eric de kookplaat in het eiland zo dicht mogelijk bij de woonkamer wil hebben, zodat hij niet alsnog geïsoleerd in zijn slimme keuken staat.

Inspiratie uit showroom
Toch is het ook goed om keukeninspiratie op te doen bij Ardi Keukens en Sanitair. De showroom is recent compleet vernieuwd. De showroomkeukenswisselen met regelmaat (die als goedkope keukens de deur uitgaan)en frisse ontwerpideeën sieren menig keuken.

Zelfs Eric en Caroline, die al helemaal weten hoe hun moderne eilandkeuken eruit moet komen te zien, doen hier nieuwekeukeninspiratie op.

Artikel-DB-KeukenGroep-4.jpg

Moderne keuken met eiland
Ze willen een keuken met kastenwand, waarin hun keukenapparatuur in een horizontale lijn geplaatst wordt. Twee rijen kasten hebben op borsthoogte een combi-oven en een stoomoven.

Voor een derde rij is de wand te smal en missen ze ook een apparaat om de symmetrie compleet te maken. Een inbouw koffiemachine willen ze niet. In de showroom zien ze de koffiecorner.

Dat past hier geweldig! Zo kunnen ze toch hun espressoapparaat een plek geven en is er zelfs nog extra opbergruimte onder dit keukenapparaat.

Artikel-DB-KeukenGroep-5.jpg

Verlichting in elke kleur
De verlichting van deze luxe keuken met kookeiland is speciaal op wens van Eric ingegeven.

Hij wil de keuken kunnen aanlichten in de kleur van het moment, of dat nu groen, paars of roze is. En hij wil vanaf elke locatie zijn keuken kunnen verlichten, zelfs vanuit het buitenland.

Koken met stoom
De stoomoven is een grote culinaire vooruitgang voor hen. Steeds regelmatiger gebruiken ze deze oven met stoom. Is het niet om smaakvol groenten te serveren, dan is het wel om restjes op te warmen.

Niks wordt droog of klef, een stoomoven is iedereen aan te raden, zegt Eric.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide